Γεμάτο δράση το Κουπόνι της Κυριακής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades ξεχώρισε πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μπέρνλι - Γουλβς για την 34η Αγωνιστική, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε και για το ασιατικό χάντικαπ.


Έχει πιάσει τόπο η αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, που πήρε τέσσερις πόντους μετά την απομάκρυνση του Σον Ντάις. Υπό τις οδηγίες του Μάικλ Τζάκσον έφυγε αλώβητη απ’ την έδρα της Γουέστ Χαμ (1-1) και την Πέμπτη επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Σαουθάμπτον. Δεύτερο σερί ματς που παίρνει αποτέλεσμα η Μπέρνλι μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αυτά ήταν τα πρώτα παιχνίδια μετά την αποχώρηση του κόουτς Ντάις. Ανέβηκε στους 28 πόντους και καταλαμβάνει την 18η θέση, ενώ μείωσε στο -1 απ’ την παραμονή.

Δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα βάσει της εικόνας που παρουσίασε κόντρα στη Νιουκάστλ η Γουλβς, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα (08/04). Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του Μπρούνο Λάγκε μετά το εντός έδρας 2-1 επί της Άστον Βίλα, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα 2-3 απ’ τη Λιντς και οι δύο σερί νίκες κόντρα σε Γουότφορντ (4-0 εντός) και Έβερτον (0-1 εκτός). Καταλαμβάνει την 8η θέση, είναι στο -3 απ’ την έβδομη θέση, την τελευταία που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνεπώς έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με ρυθμό και ψυχολογία, τη στιγμή που η Γουλβς επιστρέφει στη δράση έπειτα από δύο εβδομάδες, είναι εκτός ρυθμού και έχει να αντιμετωπίσει απουσίες για το σημερινό παιχνίδι, με την Μπέρνλι να έχει τον πρώτο λόγο.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top