Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι της Τετάρτης (27/04) με δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του Betarades.gr για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μετά το 0-0 της Τούμπας, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να βρίσκεται σε ισχύ. Απογοήτευσε για ακόμη μια φορά με την εικόνα του στο επιθετικό κομμάτι στον εκτός έδρας ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, το μόνο θετικό ήταν ότι δεν απειλήθηκε. Δεύτερο σερί ματς που δε σκοράρει η ομάδα του Μάρτινς μετά την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ τον Παναθηναϊκό, είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 εκτός) και ΑΕΚ (1-1 εντός). Είναι στο +11 απ’ τον δεύτερο ΠΑΟΚ, έχει εξασφαλίσει τον τίτλο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στον εντός έδρας ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, έμεινε στο 0-0, ένα λογικό και δίκαιο αποτέλεσμα. Παρατάχθηκε με επιθετική ενδεκάδα, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ώθηση της Τούμπας. Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε αποτέλεσμα μετά από τέσσερις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη από Μαρσέιγ, Παναθηναϊκό και Άρη, ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που δε σκοράρει! Δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα του, από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας, ενώ με ένα εκτός έδρας γκολ έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πάμε με το Χ2.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top