Στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ!  Σημαντική επιτυχία για τη Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Ζ' Όμιλο της Β' Εθνικής. Μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης στην οποία επικράτησε με 3-2 σετ επί του Σ.Π.Α.Καρδίτσας, την Πέμπτη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με άνετη νίκη 3-0 στον Αμπελώνα επί του τοπικού Φιλαθλητικού. Με αυτόν τον τρόπο η λήξη του πρωταθλήματος βρήκε τις αθλήτριες της ΑΕΛ να πανηγυρίζουν επάξια την κατάκτησή του! Η Βυσσινί Πρωταθλήτρια πλέον πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία. Σε αυτό θα συμμετάσχουν ακόμη 4 πρωταθλητές των βορείων ομίλων με στόχο μία εκ των δυο πρώτων θέσεων που εξασφαλίζουν τη πολυπόθητη για όλους άνοδο. Επίσης στο επόμενο διάστημα η ΑΕΛ θα συμμετάσχει και στη διοργάνωση του Κυπέλλου της κατηγορίας με σκοπό τη διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού μέχρι το τουρνουά ανόδου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που με υπομονή, σκληρή δουλειά, θυσίες και επιμονή κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία. Ευχαριστίες από μέρους της διοίκησης και της ομάδας πηγαίνουν και στους φιλάθλους της ΑΕΛ που στήριξαν τη Γυναικεία Ομάδα και έδωσαν την ώθηση στα κορίτσια μας να καταφέρουν αυτό που κάποια στιγμή φαινόταν δύσκολο έως ακατόρθωτο.
 
Ονομαστικά οι πρωταγωνιστές :
Βούλα Κοντογιάννη (αρχηγός), Μαρία Μπρούτσου, Γωγώ Παπακωνσταντίνου, Ειρήνη Φούντα, Ανδρομάχη Κούγκα, Ευαγγελία Δαμιανίδου, Νεφέλη Ντιντιού, Μαρία Κουμπαρά, Ευγενία Παπαδάκη, Κατερίνα Γράβα, Πούλια Καλογήρου, Χριστίνα Κυρατζίδου, Ευαγγελία Σπαθούλα
Νίκος Καλαθάς (προπονητής), Γιάννης Τσιώλης (βοηθός προπονητή), Χρήστος Ντιντιός (team manager), Θάνος Κανάκης (έφορος).
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top