Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας "Ανθή Καραγιάννη", στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2. 

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Ήταν ένα παιχνίδι ακόμη, για εμάς όπως όλα τα άλλα, για την Καβάλα ήταν πραγματικά ένας από τους τελικούς που απομένουν, μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Προσπαθούμε από το προηγούμενο παιχνίδι να βάλουμε νέα παιδιά, να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Να δοκιμάσουμε νέους τρόπους παιχνιδιού. Έχουμε ένα στόχο πάνω από όλα να αρχίζουμε από τώρα να ετοιμάζουμε την ομάδα για του χρόνου. Πάνω από όλα είναι ευκαιρία αυτά τα παιχνίδια να δούμε ποια παιδιά γενικά μπορούν να ανταπεξέλθουν στους στόχους των μελλοντικών της ΑΕΛ και ποια όχι. Αυτό είναι το κίνητρο μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Το ματς κρίθηκε στο πολύ γρήγορο γκολ;
«Κοιτάξτε ένα γκολ πάντα φέρνει δυσκολίες. Είδαμε ότι η ομάδα της Καβάλας υπήρχε διάθεση στα παιδιά, αλλά το άγχος και η κούραση με τα συνεχόμενα παιχνίδια, πιστεύω ήταν ένα μεγάλο κριτήριο, που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Έκανε κάποιες ευκαιρίες δεν σκόραρε αυτά έχει το ποδόσφαιρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top