Δείτε τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με το Θεσπρωτό, που διεξήχθη στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης:
«Σκοπός αυτός ήταν να βάλουμε παιδιά που τα πιστεύουμε, είναι για εμάς αυτά τα παιχνίδια μια τεράστια ευκαιρία για να δούμε πραγματικά τι δυνατότητες έχουν και ειδικά όπως ήταν το σημερινό με μια πολύ καλή ομάδα στη κατηγορία. Αυτός ήταν ο σκοπός, το μόνο έτσι μειονέκτημα γι΄ αυτά τα παιδιά ήταν ότι είχαμε πολλές ελλείψεις έτσι ώστε να μην υπάρχουν κάποιες θέσεις που παίκτες που παίξανε για πρώτη φορά και έμπειροι παίκτες και αυτό ήταν εις βάρος των μικρών παιδιών, γιατί δεν μπορούσαν να τους υποστηρίξουν έτσι όπως θέλαμε. Αλλά για εμάς πραγματικά είναι να κερδίζουμε παίκτες αυτή την στιγμή, δημιουργούμε παίκτες για το αύριο της ΑΕΛ».

Η διαφορά πήγε από τη Βέροια στους οκτώ βαθμούς, μένουν ακόμα έξι ματς, μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι, αλλά φαντάζομαι είναι εξαιρετικά δύσκολο η πρώτη θέση:
«Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε μια αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη, εννοώ την αρχή να χρησιμοποιήσουμε παίκτες μικρούς και για πρώτη φορά. Αυτό όμως θα είναι μεγάλο κέρδος για το μέλλον της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top