Δήλωση Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις χυδαίες - εμετικές ανακοινώσεις του ΔΣ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Παύλου Μυροφορίδη, αλλά κυρίως μετά την υπέροχη ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Χθες το βράδυ ένιωσα αηδία και ήθελα να κάνω εμετό μετά τις ανακοινώσεις – απαντήσεις της Αναγέννησης και του πρώην περιπτερά – ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ, Παύλου Μυροφορίδη.
Ήταν από τις στιγμές που ένιωσα αγανακτισμένος απέναντι στον εαυτό μου που συνυπάρχω με αυτόν τον ποδοσφαιρικό υπόκοσμο, δαπανώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την ομάδα μου, νιώθοντας συγχρόνως υπερήφανος που 41 ολόκληρα χρόνια καμία από τις ιστορικές ομάδες μου δεν πτώχευσε και δεν κατηγορήθηκε ποτέ για κάτι βρώμικο.
Από το 1981 έχω απέναντί μου αυτό τον βρώμικο ποδοσφαιρικό υπόκοσμο και πάντα στο τέλος τους νικάω και ορισμένους από αυτούς τους έβαλα στη φυλακή, μόνος μου εναντίον όλων.
Σήμερα ανακουφίστηκα διαβάζοντας αυτή την υπέροχη ανακοίνωση αυτών των οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία αφενός μεν είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα ποδοσφαιρικά υποκείμενα, που δημοσιοποίησαν αυτές τις χυδαίες ανακοινώσεις, αλλά συγχρόνως είναι η καλύτερη αποτύπωση της πραγματικότητας, αφού όλοι αυτοί οι αγνοί οπαδοί, που με βρίζουν κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στο γήπεδο της Καρδίτσας, αποτύπωσαν σε δέκα σειρές και με λίγες λέξεις αυτό ακριβώς που είναι σήμερα η Αναγέννηση Καρδίτσας και το περιβάλλον της (ποδοσφαιρική εταιρία στοιχήματος όπως λέει η ανακοίνωση), και συγχρόνως ανέδειξαν τα όσα συνέβαιναν στην πόλη της Καρδίτσας και σε όλη την Ελλάδα στοιχηματικά πριν τον αγώνα Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας και κατά τη διάρκειά του.
Αυτονόητο είναι ότι αύριο αυτή η υπέροχη ανακοίνωση με συμπληρωματικό υπόμνημα θα βρίσκεται στα χέρια του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, κ. Σπυρόπουλου, της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Θέλω να τους δω όλους αυτούς που δεν σέβονται ούτε ιερό ούτε όσιο, πώς θα είναι τις ημέρες που θα κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στα Δικαστήρια της Αθήνας, αφού οι ανακοινώσεις τους ανέβηκαν στο διαδίκτυο, και πώς θα είναι το πρόσωπό τους τις ημέρες που θα με αποζημιώνουν.
Χαίρομαι που είμαι ο μοναδικός ιδιοκτήτης ΠΑΕ στην Ελλάδα που ανέδειξε στο παρελθόν και αναδεικνύει κάθε μέρα όλη αυτή την ποδοσφαιρική δυσωδία.
Ήδη από το ΓΕΜΗ έχω στα χέρια μου τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις των μελών του ΔΣ της Αναγέννησης Καρδίτσας και περιμένω να τους δω προσωπικά στα Δικαστήρια των Αθηνών.

Η ανακοίνωση των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι η εξής:
''Δυστυχώς για εμάς αλλά και για την Αναγέννηση η ποδοσφαιρική χρονιά τελειώνει εδώ. 
Είπαμε θα κάνουμε ταμείο στο τέλος αλλά τα γεγονότα μας έφτασαν στο σημείο να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. 
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε με την ιδέα της Αναγέννησης.
Προειδοποιήσαμε από την αρχή όπως έχουμε κάνει και όλα τα χρόνια, ότι θέλουμε μια καθαρή και τίμια ομάδα και όπου φτάσει.
Όταν υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα, ήμασταν εκεί και συσπειρωθήκαμε ακόμα πιο πολύ με την ομάδα την ώρα που κάποιοι άλλοι έκαναν αρνητική κριτική.
Και τους προπονητές της κερκίδας στηρίξαμε και ήμασταν μπροστάρηδες στην προσπάθεια που έγινε φέτος.
Όμως ειδικά το χθεσινό μας αηδίασε.
Η εικόνα να τρέχει όλη η Καρδίτσα και όχι μόνο στα πρακτορεία για να βγάλει κέρδος στο όνομα της Αναγέννησης, δεν μας αντιπροσωπεύει.
Για εμάς η ιδέα της καψούρας που στηρίζουμε όλα τα χρόνια δεν έχει κατηγορίες, ούτε στημένους αγώνες και στοιχήματα. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν θα φανούν από αύριο.
Και οι κουφοί άκουσαν και οι τυφλοί είδαν..."
ΥΓ.1. Μπράβο στην ομαδάρα μπάσκετ για τη νίκη γιατί μόνο αυτή είχε αγώνα το ΣΚ. Θα είμαστε δίπλα σας και στους επόμενους τελικούς.
ΥΓ.2. ΑΣΑ σημαίνει φανέλα και Λαός και δεν είναι πρακτορείο κανενός''.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top