Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 27.2.22 με ΠΑΕ Τρίγλια Π.Ο).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 12.2.22 με ΠΑΕ ΑΕΚ Β).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 2.2.22 με ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 6.2.22 με ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 2.3.22 με ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 27/28.2.22 με ΠΑΕ Καβάλα).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 2.3.22 με ΠΑΕ Βέροια ΝΠΣ).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top