1. Όπως είναι γνωστό διαχρονικά ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ενδιαφέρεται, όχι μόνο για τις ιστορικές των οποίων υπήρξε ιδιοκτήτης εδώ και 41 χρόνια, αλλά και για την γενικότερη λειτουργία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι από τις δικές του καταθέσεις δημιουργήθηκαν και οι δικογραφίες για τα δύο koriopolis.

Αύριο το πρωί το νομικό τμήμα της ΑΕΛ με επίσημο αίτημα θα ζητήσει από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο να ερευνήσει τις στοιχηματικές αποδόσεις στο παιχνίδι Πανσερραικός – Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου η τρίτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετώπιζε τον προτελευταίο της βαθμολογίας Πανσερραικό που δεν είχε κερδίσει σην έδρα του επί σειρά αγώνων ακόμα και ισάξιες με αυτόν ομάδες.

Όπως είναι γνωστό στο παιχνίδι αυτό η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδιζε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο με ανατροπή, με δύο κομβικά πέναλτι εκ των οποίων το δεύτερο στο ενενηκοστό λεπτό χωρίς κανένα λόγο στην γωνία της μεγάλης περιοχής, χωρίς κανένα κίνδυνο για το τέρμα, έγινε ανατροπή στο σκορ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ από δικαιολογημένο ενδιαφέρον θα ζητήσει από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο να ζητήσει το video του αγώνα με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο πέναλτι, αλλά και στο σύνολο του αγώνα και να ζητήσει από τις στοιχηματικές εταιρείες, τις στοιχηματικές αποδόσεις τόσο στο κανονικό στοίχημα, όσο και κατά την live απόδοση του, ειδικά στα τελευταία λεπτά.

2. Για τις εμετικές ακραίες συκοφαντικές ανακοινώσεις του Δ.Σ. της Αναγέννησης Καρδίτσας και ενός στελέχους της ο οποίος στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης περιπτέρου και ενώ δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ως τεχνικός διευθυντής, θα ακολουθηθεί η οδός της ποινικής και πολιτικής δικαιοσύνης.

Το ίδιο θα συμβεί και για όσους αναδημοσίευσαν τις εμετικές αυτές ανακοινώσεις.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top