Το τριήμερο 17-18-19 Απριλίου τρία τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου των βυσσινί (Κ-12, Κ-14, Κ-16) συμμετείχαν σε τουρνουά που διοργάνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην πανέμορφη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί και ανταγωνιστικοί αγώνες ,σε αθλητικά πλαίσια, με τις Κ-12 και Κ-16 της ΑΕΛ να κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες. Συμμετείχαν οι ομάδες της Αναγέννησης Καρδίτσας, της σχολής του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, της σχολής του ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά, του Λαρισαϊκού, του Κισσού Θεσσαλονίκης και των Καμινάδων. 
 
Πέρα από την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και των τριών τμημάτων , η αποστολή της ΑΕΛ άφησε θετικότατες εντυπώσεις για την συνολική της παρουσία, οι νεαροί αθλητές βρήκαν την ευκαιρία να «δεθούν» περισσότερο με τους συμπαίχτες και τους προπονητές τους, να κατανοήσουν την έννοια της αποστολής μιας ποδοσφαιρικής ομάδας  αλλά και να γνωρίσουν παιδιά από άλλες ομάδες και πόλεις, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά μετά από την σχεδόν διετή απαγόρευση τέτοιου είδους δραστηριοτήτων. Προπονητές των τριών τμημάτων της αποστολής ήταν οι Βασιλείου Ιωάννης, Κυριλλίδης Αθανάσιος και Γούλας Κων/νος. Συνοδός της αποστολής εκ μέρους της διοίκησης του Σωματείου ήταν ο Σοφός Γρηγόρης.
 
Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και πλέον προπονητή της ακαδημίας της Αν.Καρδιτσας και εκ των διοργανωτών κύριο ΠαπακώσταΑποστόλη για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να κυλήσουν όλα όσο το δυνατόν ομαλότερα. Είναι πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε με αθλητές που πρόσφεραν φορώντας την βυσσινί φανέλα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top