Ένας αγώνας διαφήμιση έγινε χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο και στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, ανάμεσα στον Εργοτέλη και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.
Οι δύο ομάδες μακριά από σκοπιμότητες προσέφεραν θέαμα και πολλές συγκινήσεις.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 8' με την Strubelova που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε σωστά. Στο 10' η ΑΕΛ έχασε πέναλτι με την Κόντου το οποίο είχε κερδίσει η Strubelova και στο επόμενο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση από την Brown. Στη συνέχεια επικράτησε ένας τρελός ρυθμός με πολλές φάσεις και ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, για να έρθει στο 46' η Σωτηριάδη και με κοντινή κεφαλιά να δώσει και πάλι προβάδισμα στους βυσσινί με 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μπορεί να μην άλλαξε, όμως οι τελικές ενέργειες ήτανε λιγότερες, με τη δύναμη να είναι το στοιχείο που επικρατούσε. Ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 49' με την Ραπάνη για να έρθει στο 69' η Strubelova και με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής να κάνει το 2-3 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και αφού η Βλασιάδου χρειάστηκε να κάνει ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Μετά από δύο συνεχή άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα του Βασίλη Πάνου κατάφερε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Παυλοπούλου, Γούλα, Νικολαΐδου, Castanon, Σωτηριάδη, Seara, Musto, Strubelova
Αλλαγές: Τσαραντάνη, Μούκα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Κρητικού, Καραλεξίδου, Μέλλου

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από το Λασίθι και αξίζουν συγχαρητήρια στον κο Μόσχο για το σθένος που υπέδειξε σε αρκετές περιπτώσεις.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Εργοτέλη για την φιλοξενία του όπως και τους φίλους της ομάδας που ζούνε στην Κρήτη και βρέθηκαν στο γήπεδο για να δούνε τον αγώνα.
Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική των Play-off η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τις Αβαντίδες Χαλκίδας, με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top