ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.
Απόλυτα επιτυχημένα έκλεισε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣΛ για την επανεμφανιζόμενη ομάδα του Σωματείου της ΑΕΛ σε ανδρικό πρωτάθλημα μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια. Το συγκρότημα των κ.κ. Γκάτα-Βασιλείου, πιστό καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν στις αρχές και τo πλάνο του προηγούμενου καλοκαιριού όταν και ανακοινώθηκε η συμμετοχή της ομάδας, κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση η οποία οδηγεί σε μπαράζ ανόδου για την Α΄ ΕΠΣΛ, νικώντας την τελευταία αγωνιστική στην Βερδικούσια την τοπική ομάδα, η οποία πάλευε για την παραμονή της, με σκορ 3-0.
 
Η ΑΕΛ με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών της σχεδόν τα 18 έτη, με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο, την καλύτερη επίθεση του ομίλου και το -κατά γενική ομολογία- πολύ ωραίο και δίχως σκοπιμότητες παιχνίδι, θα αγωνιστεί στους αγώνες κατάταξης με στόχο όπως σε κάθε αγώνα τη νίκη και το ωραίο ποδόσφαιρο.
 
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Σωματείου συγχαίρουν την ομάδα του Τυρνάβου για τη δίκαιη άνοδο στην παραπάνω κατηγορία αλλά και όλες τις συμμετέχουσες ομάδες του πρώτου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top