ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η Α.Ε.Λ.!
Σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης γράφτηκε ιστορία. Στην τελευταία αγωνιστική των πλει-οφ της Α' Εθνικής Γυναικών, η ΑΕΛ αντιμετώπισε την ομάδα της Χαλκίδας και μετά από καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με σκορ 4-0. Με αυτή τη νίκη κατέκτησε τη 2η θέση στη Women's Football League, πίσω μόνο από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιτυχία ομάδας της Λάρισας καθώς ουδέποτε άλλη επαγγελματική ή ερασιτεχνική ομάδα της πόλης σημείωσε τέτοια επίδοση, εκτός φυσικά από την ΠΑΕ ΑΕΛ και τα τρόπαιά της.
Η φετινή επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη διάσταση καθώς έπεται της περσινής κατάκτησης της 3ης θέσης του πρωταθλήματος και δείχνει πως η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Σωματείου, σταθερή εδώ και χρόνια στην Α' Εθνική, είναι πλέον μια μεγάλη ομάδα του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Λ. συγχαίρει όλες τις αθλήτριες και τους συντελεστές αυτού του θριάμβου! Τους ευχαριστούμε για τις όμορφες ΑΕΛικές στιγμές που μας χαρίζουν στους αγώνες, για τη συνέπεια, το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα. Η σκληρή και μεθοδική δουλειά που καταβάλλουν κάθε χρόνο αποδίδει καρπούς.
Με τη λήξη του αγώνα, όπως κάθε φορά, ομάδα και κόσμος έγιναν ένα. Χωρίς "επισήμους" και "φορείς". Μόνο οι φίλοι, οι συγγενείς των πρωταγωνιστών, οι φίλαθλοι και φυσικά οι οπαδοί που ακολουθούν όλη τη χρονιά την ομάδα και δίνουν στα κορίτσια φτερά για τη νίκη. Πιστεύουμε πως αυτό είναι η Α.Ε.Λ.
Αξίζει και με το παραπάνω να αναφέρουμε τα ονόματα όλων των πρωταγωνιστών. Το "ευχαριστώ" είναι λίγο. Είστε άξιοι συγχαρητήριων, γράψατε ιστορία και το μέλλον σας ανήκει!
Παναγιώτα Βλασιάδου Τερματοφύλακας 
Άννα Κρητικού Τερματοφύλακας 
Ελένη Πλασταρά Τερματοφύλακας 
Σταυρούλα Πίσπα Τερματοφύλακας 
Γεωργία Παυλοπούλου Δεξί Μπακ 
Όλγα Νικολαΐδου Δεξί Μπακ 
Χρύσα Λάσκου Αριστερό Μπακ 
Δήμητρα Ρήγα  Στόπερ 
Κωνσταντίνα Καραλεξίδου Στόπερ 
Παναγιώτα Σωτηριάδη Στόπερ 
Jazmin Castanon Αμυντικό Χαφ 
Έφη Κόντου Αμυντικό Χαφ
Έλενα Ντάβου Αμυντικό Χαφ
Κατερίνα Τσαραντάνη Αμυντικό Χαφ 
Niki Musto Κεντρικό Χαφ 
Νίκη Μίσσια Κεντρικό Χαφ 
Μαριάννα Γούλα Επιθετικό Χαφ 
Χριστίνα Μούκα Επιθετικό Χαφ 
Sasha Strubelova Επιθετικός 
Trista Seara Επιθετικός 
Κατερίνα Σιάχου Επιθετικός 
Μελίνα Μέλλου     Επιθετικός
Βασίλης Πάνος Προπονητής
Ευριπίδης Βακουφτσής Προπονητής Τερματοφυλάκων
Βασίλης Μητάκος Γυμναστής
Κώστας Χαρέλας Φυσιοθεραπευτής
Μαρία Μπρουζιώτη Φροντιστής
Νίκος Λιντέρης Έφορος γυναικείου ποδοσφαίρου
Άκης Ευσταθίου Ορθοπεδικός
Κώστας Πικρός Καρδιολόγος
Βασίλης Καραβασίλης Ιατρικά Εργαστήρια
Κίμων Χαπίτας Φυσικοθεραπευτής
Νικολέτα Γκόγκου Διατροφολόγος
Πολλές ευχαριστίες και στον ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ της ομάδας BETSHOP.GR, όπως και στους χορηγούς φανέλας "ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Kατασκευαστική" και "Detox Cafe" για την πολύτιμη στήριξη τους!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top