Ραντεβού στην ΕΡΤ για τους τελικούς των Europa League και Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, σε απευθείας μετάδοση από τη Σεβίλλη, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τη διεκδίκηση του τροπαίου από την ΕΡΤ1. Αντίπαλες  η γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που φτάνει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό έπειτα από 42 χρόνια, και η σκωτζέζικη Ρέιντζερς που φιλοδοξεί να κατακτήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο έπειτα από το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1972.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και στην περιγραφή θα είναι οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος.
Νωρίτερα, στις 21:00 ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει την pre-game εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα ενόψει του τελικού, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στις 00:30, έχει προγραμματιστεί post game εκπομπή, με τον σχολιασμό του αποτελέσματος, τις συνεντεύξεις και το ρεπορτάζ του αγώνα.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, δύο ιστορικές ευρωπαϊκές ομάδες, η ιταλική Ρόμα και η ολλανδική Φέγενορντ φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της νέας διοργάνωσης της UEFA, στον τελικό που διεξάγεται στα Τίρανα.
Η σέντρα του αγώνα έχει προγραμματιστεί στις 22:00 και στην περιγραφή του αγώνα που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 θα είναι οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος.
Η τηλεοπτική δράση αρχίζει στις 21:00 με την pre-game εκπομπή σε παρουσίαση του Ιωσήφ Νικολάου και θα ολοκληρωθεί στις 01:30 με την post game εκπομπή που θα ακολουθήσει τον τελικό και την απονομή του τροπαίου.
Πάρτε θέση για τους τελικούς των Conference League και Europa League στην κερκίδα της ΕΡΤ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top