Άνετη νίκη με σκορ 7-0 πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος.

Οι παίκτριες του Βασίλη Πάνου μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στη Νεάπολη και δεν σταμάτησε λεπτό να ενισχύει την προσπάθεια τους, έκαναν το καθήκον τους και πήραν τη νίκη που τους εξασφάλισε την συμμετοχής τους στην φάση των PlayOff.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ της Musto στο 16', έκανε το 2-0 στο 28' με κοντινό σουτ της Seara και έκλεισε το ημίχρονο με 3-0 με γκολ της Μούκα στο 41'. Το μόνο άσχημο στο πρώτο ημίχρονο ήτανε η αναγκαστική αλλαγή της Βλασιάδου στο 26'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με τη Νικολαΐδου στο 47' και στο 55' η Seara έκανε το 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Γούλα στο 69' και η Strubelova στο 85' μετά και την κόντρα που έκανε το σουτ στα πόδια της Μέλλου που βρέθηκε στην φάση.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα, πρωτόγνωρη για το Γυναικείο ποδόσφαιρο.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Ρήγα, Κόντου, Παυλοπούλου, Νικολαΐδου, Seara, Castano, Γούλα, Μούκα, Musto, Strubelova
Αλλαγές: Κρητικού, Ντάβου, Καραλεξίδου, Μέλλου

Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα η διαιτησία της τριπλέτας από την Καρδίτσα.

Τώρα η ΑΕΛ περιμένει την κλήρωση της σειράς των αγώνων, με αντιπάλους τις Άβαντες Χαλκίδας και τον Εργοτέλη που τερμάτισαν αντίστοιχα 1ος και 2ος στον Νότιο όμιλο. Η ΑΕΛ όπως και ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν με τις δύο ομάδες του άλλου ομίλου σε διπλούς αγώνες και ο πρώτος στην βαθμολογία της φάσης των PlayOff θα είναι και ο πρωταθλητής για την φετινή χρονιά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top