Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση για τον ύποπτο στοιχηματισμό από πρώην αξιωματούχο του Παναιτωλικού για κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναιτωλικός (2-4).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μπάμπη Τσιρώνη στο karvasaras.gr, αργά το βράδυ της Τετάρτης (11/05) η ΕΠΟ ενημέρωσε τον Παναιτωλικό ότι το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε -με την προϋπόθεση ότι υπάρχει χειραγώγηση- τον υποβιβασμό της ομάδας του Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει δύο τμήματα, το Ερευνητικό και το Δικαστικό. Η εισήγηση αυτή έγινε από το πρώτο, το οποίο -αφού ολοκλήρωσε την έρευνα για την υπόθεση του ύποπτου στοιχηματισμού- θεωρεί ότι υπάρχει βάση στην κατηγορία και ότι θα οριστεί δικάσιμος.

Στην εισήγησή του υπάρχει όντως η ποινή του υποβιβασμού, ως η αυστηρότερη των ποινών, με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει χειραγώγηση. Κάτι το οποίο όμως θα πρέπει να εξεταστεί στο δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι στη χθεσινή ενημέρωση στη ΠΑΕ Παναιτωλικός γνωστοποιήθηκε ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση κάποιος άλλος πέραν του πρώην της αξιωματούχου, ο οποίος είναι και ο μόνος που κατηγορείται.

Από εκεί και πέρα, η δικάσιμος αναμένεται να οριστεί περίπου εντός των δέκα επόμενων ημερών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top