Οι καλύτεροι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Super League 2, βραβεύθηκαν λίγο πριν την έναρξη του πρώτου μπαράζ ανάμεσα στις ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια και ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Οι προπονητές και οι αρχηγοί των 34 ΠΑΕ μελών της SL2, κατέθεσαν την ψήφο τους και ανέδειξαν τον Πολυτιμότερο Παίκτη, τον Καλύτερο Τερματοφύλακα, τον Καλύτερο Προπονητή και τον/την Καλύτερο/η Διαιτητή της σεζόν.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ αναδείχθηκε η Ελένη Αντωνίου του Συνδέσμου Αχαϊας, στην οποία παρέδωσε το βραβείο η Υπεύθυνη Γυναικείων Διοργανώσεων και Ανάπτυξης της Γυναικείας Διαιτησίας, Ελένη Λαμπαδαρίου.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιρτζάκης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, με μόλις μια ψήφο διαφορά από τους Λεωνίδα Βόκολο της ΠΑΕ Καλλιθέα και τον Γιάννη Ταουσιάνη της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Την απονομή στον κ. Δερμιτζάκη πραγματοποίησε ο Β Αντιπρόεδρος της Super League 2, κύριος Αχιλλέας Μπίκας.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ με επίσης μόλις μια ψήφο διαφορά από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναδείχθηκε από την ΠΑΕ Καλαμάτα, ο Δημήτρης Ταϊρης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον Α Αντιπρόεδρο της Super League 2, κύριο Χαράλαμπο Σταμούλη.


ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ της κανονικής περιόδου, με ψήφους και από τους δυο ομίλους αναδείχθηκε από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ο Γιάννης Πασάς (δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού και τρίτος ο Χρήστος Γιούσης της ΑΕΚ Β). Το βραβείο του MVP, καθώς η διάκριση προήλθε από τη δική τους ψήφο, παρέδωσε ο εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού, Παναγιώτης Λιάγκας.

Ο Γιάννης Πασάς βραβεύτηκε και ως Πρώτος Σκόρερ της κανονικής περιόδου, με 24 γκολ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Super League 2, κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top