Η ομάδα της Βέροιας U-20 επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής U-20 του 5ου ομίλου της Superleague 2, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 2΄ με το Μπεκιαρίδη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 28΄ με το Χερίδη, ενώ οι «βυσσινί» στο 83' μείωσαν προσωρινά σε 1-2 με Ζαχαράκη, στο 88' ο Μωυσίδης πέτυχε το 1-3 και η ΑΕΛ U-20 το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 90΄ πάλι ο Ζαχαράκης. Η ΑΕΛ τερμάτισε στην 1ή θέση και η Βέροια 2η και πέρασαν μαζί στην επόμενη φάση.

ΑΕΛ U-20: Αντωνόπουλος, Μπαγιώτας, Ζησούλης, Χατζής, Σάαρ Αποστολάκης, Νινίκας, Κοτσιανούλης, Μιλτιάδης, Βλησαρούλης, Ζαχαράκης, Ευαγγέλου (Γιώτας, Παπαιωάννου, Ασίκογλου, Πιτσιδήμος Μιχαήλ, Θεοχάρης, Κρικώνης, Πινακάς, Μέκρας).

Βέροια U-20: Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Φωτόπουλος, Καρασαρίδης, Βασιλειάδης, Μπεκιαρίδης, Λαζεκίδης, Μιχαηλίδης, Γιαγτζίδης, Τσέας, Χερίδης (Αδαμίδης, Καραγιάννης, Λουτζιανιώτης, Τάσο, Χόχλιουρος, Περπερίδης, Μωϋσίδης, Κουτσούκης, Βουρδούρης).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top