Την ήττα γνώρισε η νεανική ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Λ. στον πρώτο αγώνα κατάταξης από τον Κίσσαβο Συκουρίου στο ουδέτερο γήπεδο του Μακρυχωρίου.
Οι αθλητές των Γκάτα-Βασιλείου βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Πλιάγκα στο 10ο λεπτό. Γρήγορα όμως βρήκαν το σθένος και ξεπέρασαν την απειρία τους για να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ενώ δεν τους δόθηκε πέναλτι για σπρώξιμο στον Τσιούτσια. Παρά την κατοχή μπάλας και τη δημιουργία φάσεων, δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια, ενώ ο αντίπαλος παρέμενε επικίνδυνος σε αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Μέσα σε αυτά είχαν και την ατυχία να χάσουν τον αρχηγό Τσιούτσια που έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο.
 Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Καθοριστικό σημείο ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Ράπτης σηκώθηκε για κεφαλιά, αντίπαλος του τράβηξε καταφανέστατα την φανέλα και τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής Κουκούλης και ο βοηθός του Κοντογιώργος) υποστήριξαν πως δεν το είδαν.
Για το υπόλοιπο του αγώνα, οι βυσσινί συνέχισαν να πιέζουν στο χρόνο που παιζόταν ποδόσφαιρο. Παρά τις συνεχείς διακοπές πάλεψαν ως το τέλος για την ισοφάριση έχοντας κλείσει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο για όλο το δεύτερο ημίχρονο.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μόλις στο 92 και μισό, παρά το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε cooling break, 5 διακοπές για αλλαγές, ολιγόλεπτη διακοπή για διαμαρτυρία και πολλές διακοπές για τραυματισμούς. Ανεξήγητα ο διαιτητής Κουκούλης ουσιαστικά δεν άφησε να παιχθούν καθόλου καθυστερήσεις, ο οποίος παρά την αναμφισβήτητη ανεπάρκειά του έκανε επίδειξη δύναμης και υπεροψίας κατά της ομάδας μας, μοιράζοντας κάρτες και δίνοντας ανάποδα σφυρίγματα. Στο 92 και κάτι λοιπόν, σφύριξε τη λήξη και έφυγε τρέχοντας, μάλλον από τύψεις που διαιτήτευσε έναν αγώνα "90-10".
Η Α.Ε.Λ., προς ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αλλά και των φιλάθλων της, δεν έκανε χρήση του δικαιώματος εξαίρεσης διαιτητή και δεν εκδίδει ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Είναι πάγια θέση και στάση της, καθώς μέλημά της είναι η ποδοσφαιρική και αγωνιστική επικράτηση και φιλοσοφία. Δουλειά των υπευθύνων είναι να κρίνουν την απόδοσή τους, κυρίως όμως τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά τους. Για να συμβαίνει όμως αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η φυσική παρουσία τόσο της Ένωσης όσων και των παρατηρητών διαιτησίας στους αγώνες.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου για τη νίκη και την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές της Α.Ε.Λ. για την απόδοση και το πάθος τους. Δημοσιεύουμε μόνο αυτό το βίντεο και όχι τις επίμαχες φάσεις, διότι στα παιδιά μαθαίνουμε πως μόνο αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και όχι διαιτητές και εξωγενείς παράγοντες.
Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας που ξεκινούν τις πανελλήνιες εξετάσεις και για αυτό το λόγο δεν ήταν το τελευταίο διάστημα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας – Γιάννης Βασιλείου): Νικόλι, Κατσάρας, Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Τσιούτσιας (46′ λ.τ. Καλύβας), Γιαννακός (78′ Μπιώτης), Γκόγκουρας, Πολύζος, Τερμητζόγλου.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιάνακας): Γιάγκου, Τόπης (90’+2′ Βαρσάμης), Αγγέλης, Βελής, Κορδέλας, Πλιάγκας (57′ λ.τ. Λιόγκας), Νεμπεγλέρας (71′ Λανάρας), Κώτσιας, Τζιούρας, Καραντώνης, Γκρέτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Κοντογιώργος, Πάλλας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top