Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχαμε τόσο ήπιο χειμώνα και άνοιξη, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα δούμε μερικές από τις πιο καυτές τάσεις υποδημάτων από πέρυσι να επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι. Οι πλατφόρμες εξακολουθούν να είναι τεράστιες και θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες καθώς οδεύουμε προς το φθινόπωρο.

Αν αισθάνεστε γενναίες, γιατί να μην εμπνευστείτε από τις πασαρέλες και να τις φορέσετε με σορτς ή μίνι φούστες; Είναι ιδανικές για να αναδείξετε τα πόδια σας χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικές.

Οι εσπαντρίγιες είναι επίπεδα, υφασμένα παπούτσια από καμβά με σόλα από σχοινί. Κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, από το κλασικό λευκό μέχρι τα τυπωμένα σχέδια. Οι πλατφόρμες είναι πλατφόρμες που συχνά μοιάζουν με τακούνια, αλλά είναι χαμηλότερα από το μέσο ύψος τακουνιού. Οι πλατφόρμες μπορούν να φορεθούν για κάθε περίσταση, συμπεριλαμβανομένης της casual ή της επίσημης ένδυσης.

Τα φλατ είναι ένα κλασικό στυλ παπουτσιών που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Τα φλατ διατίθενται σε μια σειρά από χρώματα και σχέδια και μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε ντύσιμο ή σε οποιαδήποτε περίσταση!

Οι πλατφόρμες είναι στην τάση εδώ και αρκετές σεζόν, με τους σχεδιαστές να συνεχίζουν να τις ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά στον αστράγαλο. Φέτος το καλοκαίρι, θα διαπιστώσετε ότι πολλές μάρκες έχουν πάει αυτή την τάση ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας πλατφόρμες που μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από τα πόδια σας. Είτε επιλέξετε τις ανοιχτές είτε τις κλειστές πλατφόρμες, αυτού του είδους τα παπούτσια θα προσθέσουν περισσότερο ύψος στην εμφάνισή σας χωρίς να θυσιάσετε την άνεση ή το στυλ.

Τα Mules κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά εξακολουθούν να είναι δυνατές! Έχουν άνετη σόλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα νιώθετε καθόλου ότι σας τσιμπάνε ενώ περπατάτε με αυτά όλη μέρα. Επίσης, ταιριάζουν υπέροχα με φορέματα ή τζιν σορτς, οπότε είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις που θέλετε κάτι πιο έξυπνο από τα φλατ αλλά θέλετε την άνεση πάνω από το στυλ.

Μια άλλη τάση που θα δείτε παντού φέτος το καλοκαίρι είναι τα ανοιχτά σανδάλια με λουράκια στον αστράγαλο ή αγκράφες. Θα δείτε τέτοιου είδους παπούτσια σε διασημότητες όπως η Jennifer Lopez και η Demi Lovato σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό το καλοκαίρι, επειδή είναι τόσο αξιολάτρευτα! Αυτά τα παπούτσια ταιριάζουν υπέροχα με τα πάντα, από σορτς μέχρι φορέματα, οπότε μην εκπλαγείτε αν τα δείτε να εμφανίζονται σε όλα τα είδη διαφορετικών ρούχων κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών που έρχονται!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top