Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Τουρνουά φιλίας #NoMore, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας που έγινε το διήμερο 4 και 5 Ιουνίου.

Σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού που συμμετείχαν περισσότερες από 200 νεαρές κοπέλες, όλοι οι συμμετέχοντες φώναξαν ΟΧΙ στη ΒΙΑ και στον ΡΑΤΣΙΜΟ.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 4 Ιουνίου στα γήπεδα του Βουτυρίτσα όπου διεξήχθη το σχολικό τουρνουά με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών κοριτσιών.

Η συνέχεια δόθηκε την Κυριακή το πρωί και πάλι στις εγκαταστάσεις του Βουτυρίτσα με την διεξαγωγή του τουρνουά Ακαδημιών, όπου εκτός της ΑΕΛ συμμετείχαν οι ομάδες του Μέντεκα Καλαμαριάς, ο ΠΑΣ Λαμίας, η σχολή Αγίας Άννας Βόλου και οι Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο επίλογος της διοργάνωσης δόθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ με τον διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και της Skënderbeu από την Αλβανία.

Στο τέλος του αγώνα όλες οι αποστολές βρέθηκαν στο Αλκαζάρ όπου όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής από τους αντιπεριφεριάρχη κο Πινακά και τον περιφερειακό σύμβολο κο Δημότσιο, ενώ ο υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού του ΔΗΚΕΛ δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μόρας βράβευσε την Αλβανική ομάδα για τη συμμετοχή της.

Η διοργάνωση έκλεισε με την βράβευση της Γυναικείας ομάδας από τον κο Αγοραστό για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Αγοραστό για την βοήθεια της Περιφέρειας στην διοργάνωση του Τουρνουά, με τον Πρόεδρο της ΑΕΛ κο Νάκα να του παραδίδει τιμητικά μια φανέλα της ομάδας, η οποία στη θέση του χορηγού έφερε συμβολικά το σήμα της Περιφέρειας.

Το πρόσημο από την διοργάνωση ήταν απόλυτα θετικό με τις αποστολές των ομάδων να δίνουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ειδικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία της να συνδράμει σε δράσεις αυτού του είδους.

Τέλος η ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το ΕΑΚΛ και τον Πρόεδρο κο Κουρδή όπως και τον Θοδωρή Βουτυρίτσα για την χρήση των εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των αγώνων, όπως και τον χορηγό της εκδήλωσης ODI artspitality που δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.



 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top