Η Εθνική μπορεί να έχει μόνιμη έδρα στην Περιφέρεια; Μπορεί να τη δούμε αγωνιζόμενη στο AEL FC Arena; Σε αυτά τα ερωτήματα απάντησε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Ελευθερία" ο εδώ και δέκα μέρες νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος που είδε την Εθνική ομάδα να κερδίζει τρεις φορές (100%).
«Ήταν πολύ ενθουσιώδης και πολύς ο κόσμος στον Βόλο. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από τον πλήθος των ανθρώπων που ήρθαν και την εκδηλωτικότητα την οποία είχαν σε ένα παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας που δεν μπορεί να προκαλέσει τα συναισθήματα που θα μπορούσε να προκαλέσει άλλη ομάδα στον κόσμο...», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Τρεις αγώνες επί των ημερών σας η Εθνική, τρεις νίκες...
«Δεν ξέρω τι να πω, με ικανοποιεί οπωσδήποτε πάρα πολύ, αλλά το αν είμαι γουρλής θα το δείξει και το μέλλον».

Πρόεδρος δέκα ημερών. Η ενημέρωση για τα πεπραγμένα της ΕΠΟ πώς πάει;
«Συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι με τα συνεχή παιχνίδια δεν έχω πολύ χρόνο. Με τη λήξη του αγώνα της Κυριακής θα έχω πλήρη ενημέρωση σε μερικές μέρες».

Σκέφτεστε να έχει μόνιμη έδρα στην Περιφέρεια η Εθνική λόγω κόσμου;
«Είναι βέβαιο ότι τον Σεπτέμβριο που θα παίξουμε με την Ιρλανδία θα παίξουμε πάλι εδώ στο Πανθεσσαλικό. Από κει και πέρα θα δούμε...».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Εθνική στη Λάρισα. Στο Ael Fc Arena;
«Βεβαίως γιατί δεν υπάρχει, ασφαλώς και υπάρχει, ασφαλώς και υπάρχει…».

Οι σχέσεις με την περιφέρεια ποιες είναι;
«Έχω πει σε όλους τους τόνους και πολλές φορές ότι η Ελλάδα είναι χώρα υδροκέφαλη γιατί έχει τεράστια πρωτεύουσα και αναιμική περιφέρεια. Στο μέτρο του δυνατού και όσο εξαρτάται από μένα και μέσα από την ΕΠΟ θα το πολεμήσουμε όσο δεν πάει άλλο. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top