Χθες ολοκληρώθηκε,  σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, η συμφωνία για την αγορά από τον κ. Αχιλλέα Νταβέλη όλων των περιουσιακών στοιχείων που καθορίζουν την λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεγράφει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι θα μεταβιβασθεί από τον κ. Κούγια και τι θα αγορασθεί από τον κ. Νταβέλη σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Το ιδιωτικό αυτό συμφωνητικό δεν σημαίνει ότι περιήλθε μέχρι σήμερα στην ιδιοκτησία του κ. Νταβέλη έστω και ένα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι να υπογραφούν τα συμβολαιογραφικά έγγραφα της μεταβιβάσεως του προπονητικού κέντρου των Δένδρων, των μετοχών, των λεωφορείων, των τρακτέρ, του ασθενοφόρου και γενικώς όλων των κινητών και ακινήτων διοικείται και διαχειρίζεται από τον κ. Αλέξη Κούγια.

Μέχρι και την ημέρα της υπογραφής των συμβολαίων ο μοναδικός ο οποίος εισφέρει χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού δεν υπάρχουν αλλά έσοδα για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο, οι υποχρεώσεις προς το προσωπικό, οι υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές, για να είναι η ΑΕΛ φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη και για να μην χάσει ούτε ένα ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της, είναι ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Αυτός θα πληρώσει αύριο την Εφορία και το ΙΚΑ (δόσεις και τρέχοντα) για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις και αυτός θα διαχειριστεί τα έσοδα από τα τηλεοπτικά και το στοίχημα εφόσον αυτά εισπραχθούν έως και τις 20 Ιουλίου και έτσι θα εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ομάδας.

Επίσης ο κ. Κούγιας συνεχίζει να είναι ο εγγυητής με κατάθεση ποσού 165.000€ για την έκδοση της εγγυητικής, βάσει της οποίας η ΑΕΛ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Super League 2.

Πρέπει να γίνει σαφές ότι μέχρι σήμερα ο κ. Κούγιας δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από την μελλοντική πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Νταβέλης δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ στον κ. Κούγια και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα λειτουργεί με χρήματα του κ. Κούγια έως την παράδοση των μετοχών.

Αυτονόητο είναι ότι την διαχείριση του site και της ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι την τυπική ολοκλήρωση της αγοροπωλησίας θα την έχει ο κ. Κούγιας και θα δημοσιοποιούνται οι δικές του απόψεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα προκύψει κανένα εμπόδιο και καμία παρεξήγηση και ότι το συμβόλαιο τιμής του κ. Κούγια και του κ. Νταβέλη θα τηρηθεί στο ακέραιο και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση στον άνθρωπο που έκανε ευτυχισμένη την Λάρισα.

Οι σφραγίδες της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Ανίκητου Αλόγου ΙΚΕ παραμένουν στα χέρια του κ. Κούγια.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top