Το Σάββατο 18/6/22 είχαμε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της β Εθνικής με το πέρας και της 2η ημερίδας, που ήταν εκτός των άλλων ιδιαίτερα ανταγωνιστική γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις! Στο τέλος του 1ου γύρου, η ομάδα μας ήταν πρώτη σε ισοβαθμία (με μια νίκη επάνω στην διαφορά μεταξύ νικών -ηττών)με την ομάδα των Subbuters Athens,με 16 βαθμούς. Ξεκινήσαμε τον 2ο γύρο κάπως νωθρά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το αβαντάζ που είχαμε (μια νίκη επάνω), καθώς δεν κερδίζαμε με το επιθυμητό των νικών 4-0, αλλά μετά βίας 2-1 (Thessaloniki tfc και ippovotes chalkidas). Στην συνέχεια όμως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό, αυτόν που έχει δείξει όλη την χρονιά με τις πορείες τις ,και με πλήρη σοβαρότητα και συγκέντρωση ,κατέκτησε αυτό που δικαιωματικά της ανήκε το Πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στα σαλόνια του αγαπημένου μας παιχνιδιού χωρίς να μπαίνει στην περιπέτεια των μπαράζ.
Την αποστολή του β γύρου αποτελούσαν οι Χρηστος Πιτσαρής, Θωμάς Αρβανιτάκης, Ορέστης Χριστόπουλος, Νιαβής Γιώργος, Τσούτσας Θεόδωρος, Κεχρής Κώστας και Φιλίππου Γιώργος
-Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ένωση ελληνικού επιτραπέζιου ποδοσφαίρου (ΕΕΕΠ)για την άψογη και διασκεδαστική διοργάνωση, καθώς και να δώσει ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά των ROLIGANS Β' ομάδα για την άψογη διαιτησία στο ντέρμπι του ομίλου!!
-Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει και τους χορηγούς που είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα της και την στηρίζουν RE/MAX delta-ktima , Σφηνάκι.βαρ, electroma "Κουτσογιάννης Θέμης", Φιλίππου Service, Νiavis group, GivovaHellas.gr, efood, Wax craftman, Franklin Coffee House Αβέρωφ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top