Με το τέλος και επίσημα της αγωνιστικής περιόδου, η ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές, της απόλυτα επιτυχημένης φετινής πορείας που οδήγησε στην 2η θέση στη Women's Football League 2021-22.
 
Ξεκινώντας φυσικά από τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας, την BETSHOP που πρωτοπόρησε στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου, με τη χορηγία που προσέφερε σε τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ ήταν μία από τις ομάδες που εμπιστεύτηκε η BETSHOP, εκτελώντας μαζί με απόλυτη επιτυχία ένα απαιτητικό και υψηλού επιπέδου διαφημιστικό πρόγραμμα.
 
Σημαντική όμως ήταν η βοήθεια και των υπόλοιπων χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας και συγκεκριμένα
οι επίσημοι χορηγοί ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ κατασκευαστική και De-Tox cafe,
οι χορηγοί ΤΣΑΡΤΣΑΡΑΣ, BARBAGIANNIS Colour Experts, ΕΚΟ Δράμης, Electronet ΒΚ ΚΑΖΑΝΑΣ, Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ, Φρούτα-Λαχανικά VeggieStreet ΒΑΓΓΟΣ, Βιβλιοπωλείο Κυριλλίδου
και οι υποστηρικτές, Ταβέρνα ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ, Ανελκυστήρες Παναγόπουλος, IRis Design, Cafe Moods και Marengata.
Όλοι τους Λαρισαίοι επιχειρηματίες που αναγνώρισαν την προσπάθεια που γίνεται, πίστεψαν σε αυτήν και στήριξαν την ομάδα ο καθένας με τον τρόπο που μπορούσε.
 
Φυσικά εκτός από τα συγχαρητήρια που αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας για τους κόπους και τις προσπάθειές τους, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στα μέλη του τεχνικού τιμ, ξεκινώντας με τον προπονητή Βασίλη Πάνο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Ευρυπίδη Βακουφτσή, τον Γυμναστή Βασίλη Μητάκο και την φροντιστή Μαρία Μπρουζιώτη.
Τα μέλη ιατρικού τιμ και ιατρικούς συνεργάτες, τους φυσικοθεραπευτές Κώστα Χαρέλα και Κίμωνα Χαπίτα, τον Καρδιολόγο Κώστα Πικρό, την διατροφολόγο Νικολέτα Γκόγκου την Πολυκλινική Κυανός Σταυρός και τον Βασίλη Καραβασίλη από το μικροβιολογικό εργαστήριο MyDoctor.
Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον γιατρό της ομάδας ορθοπεδικό χειρούργο Άκη-Κλεάνθη Ευσταθίου, ο οποίος για πάνω από πέντε χρόνια προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στην ομάδα.
 
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη της ΑΕΛ να μην ευχαριστήσει και ταυτόχρονα να συγχαρεί τα μέλη της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και ιδιαίτερα τον Κο Κυριάκο Φύτρα, για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την ανάπτυξη του αθλήματος.
 
Τέλος το αγωνιστικό τμήμα επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφεραν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ειδικά οι Βούλα Παπαχαραλάμπους, Πάρης Λουντρούδης, Αστέριος Μαγαλιός και Δημήτρης Μαρούδας όπως και οι φίλοι της ομάδας Νίκος Χουλιάρας, Φάνης Αντωνίου, Μάριος Αμαρλαριώτης και Στέργιος Γκαμπέτας, όπως και όλους τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα είτε με την αγορά κάρτας ενίσχυσης είτε με την φυσική τους παρουσία στους αγώνες και την θερμή τους υποστήριξη.
 
Η επιτυχία οφείλεται σε όλους και μαζί μπορούμε να πάμε την ΑΕΛ ακόμα ψηλότερα.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top