Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς της ΠΑΕ από τον επιχειρηματία, Αχιλλέα Νταβέλη. Μάλιστα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3, την Τρίτη (28/06) σε συνέντευξη Τύπου θα ενημερώσει αν θα συνεχίσει ο ίδιος ή θα θέσει τους Βυσσινί σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας:
«Πράγματι υπάρχει μια προθεσμία που λήγει στις 28 Ιουνίου. Έως τώρα δεν υπάρχει τίποτα και αύριο θα δώσω συνέντευξη Τύπου στις 19.00. Έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Θα ανακοινώσω αν θα συνεχίσω ο ίδιος ή αν θα θέσω την ΠΑΕ σε εκκαθάριση. Αυτό σημαίνει ότι υποβιβάζεται για δύο τουλάχιστον χρόνια στη Γ’ Εθνική και οι νέοι που θα ιδρύσουν τη νέα ΠΑΕ θα αναλάβουν την εφορία και τα μισά συμβόλαια που οφείλει η ομάδα».

Αν έχει δεχτεί ενόχληση από τον επιχειρηματία, Αχιλλέα Νταβέλη:
«Όχι. Τον γνωρίζω, υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Δε νομίζω ότι έχει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Είναι ένας εξαιρετικός και άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας γενικότερα. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για να συζητήσουμε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει να εισπράττει 1 εκατ. ευρώ και διαθέτει προπονητικό κέντρο αξίας 500 χιλιάδων – 1 εκατ. ευρώ. Περιμένουμε 300 χιλιάδες από τη μεταγραφή του Πινακά, 300 χιλιάδες από τηλεοπτικά και Στοίχημα, αλλά και από χορηγούς και δύο πωλήσεις παικτών, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Χουσίνο. Συνολικά περιμένουμε έσοδα της τάξης του 1,25 εκατ. ευρώ».

Για την επικείμενη αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από το Βόλο:
«Τι άκουσα; Χάνουμε τον Μπέο; Δεν μπορεί να δει τον Μαρινάκη; Εκείνος δεν είχε πει ότι η ομάδα ανήκει σε 250 επενδυτές; Πώς την πουλάει; Κάποιοι νομίζουν ότι πιπιλάμε το δάχτυλο. Πώς να υπάρξει ενδιαφέρον για μια ομάδα που δεν έχει γήπεδο, ούτε έναν οπαδό και προπονητικό κέντρο; Εκεί είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου. Ποιος να ασχοληθεί; Ο περσινός ο λάτιν να φανταστείτε πόση εμβέλεια και κύρος είχε που πήγε και αγόρασε την Ιεράπετρα αντί για τον Βόλο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top