Σε 24 ώρες εκπνέει η προθεσμία για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στις 29 Μαΐου όρισε ως καταληκτική ημερομηνία την 28η Ιουνίου.
«Την ομάδα την πουλάω, δεν την ξεπουλάω…» αναφέρει με νόημα ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας πως μέχρι τώρα «δεν έχει βρεθεί κάποιος αξιόπιστος και φερέγγυος ενδιαφερόμενος» που να μπει σε σοβαρή συζήτηση μαζί του, ώστε να υπάρχει διαπραγμάτευση για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, παρότι ο ίδιος έκανε αρκετές φορές μείωση της τιμής πώλησης, φθάνοντας από το αρχικό 2,1 εκατ. ευρώ στο 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε τέσσερα χρόνια.
Ο μοναδικός που έδειξε ένα μικρό ενδιαφέρον –σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ- ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας που πήρε ένα τηλέφωνο για τη λαρισινή ομάδα πριν δέκα μέρες στον κ. Κούγια για να συναντηθούν στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο πιθανής αγοραπωλησίας, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.
Επίσης, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο έκανε κρούση στον κ. Κούγια για λογαριασμό ενός ιδιοκτήτη Logistic ονόματι Κυριακάκος.
Αν μέχρι αύριο δεν βρεθεί αγοραστής, τότε η ομάδα θα συνεχίσει προς το παρόν στο πρωτάθλημα της Super League 2, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχει οριστεί στις 11 Ιουλίου κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου και με το βασικό στάδιο να έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Γυμναστής θα είναι ο Γιώργος Παπαλάμπρου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας. Άγνωστος είναι μέχρι τώρα ο βοηθός του Αντωνίου.
Από ‘κει και πέρα υπάρχει και πιθανότητα υποβιβασμού στη Γ’ εθνική κατηγορία και θα εξαρτηθεί από το ποσοστό εισπραξιμότητας οφειλών που υπάρχουν προς τη λαρισινή ομάδα. Αυτό θα εκτιμηθεί αρχές Αυγούστου…
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top