Δείτε αποσπάσματα από το τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για τους λόγους αποχώρησής του από την ΑΕΛ αλλά και για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλώντας στον LIBERO 107.4.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Πρώτα από όλα να πω τυπικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει υπογραφεί μια σύμβαση, το οποίο περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια, είναι δεσμευτικό, έχουν προβλεφθεί και ρήτρες στην περίπτωση που κάποιος υπαναχωρήσει, αλλά επειδή αφορά και με την μεταβίβαση ακινήτων, αυτή η αγοραπωλησία. Είχα προνοήσει να έχω προπονητικό κέντρο στην ιδιοκτησία μου και πούλμαν στην ιδιοκτησία μου και ραδιοφωνικό σταθμό και γραφεία ιδιόκτητα. Νόμιζα ότι η ομάδα αυτή επειδή είναι μια ξεχωριστή ομάδα, όχι μόνο γιατί έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα γενικότερα πρέπει να έχει μια εξαιρετική υποδομή. Υπάρχει ένα προπονητικό κέντρο 100 στρεμμάτων με τρία χορτάρια με πλαστικό όλα για νυχτερινούς αγώνες, υπάρχει εξέδρα 2.000 καθημένων, υπάρχουν 1000 τετραγωνικά, εσωτερικές πισίνες, με φυσικοθεραπευτήρια και υπάρχει και ένα ταμείο με 1.000.000 ευρώ. Φεύγω γιατί το 2022 στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κουμάντο κάνει η παράγκα. Από το 1981 που μαζί με τον αείμνηστο, Πέτρο Θεοδωρίδη, μπήκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο περισσότερα από 20.000.000 ευρώ έβαλα όχι δραχμές. 10 χρόνια στον Άρη Πετρούπολης έβαλα 327εκ. δραχμές.
Εμένα δε χτύπησε το τηλέφωνο μου, μέχρι την μέρα που ο κ. Νταβέλης χτύπησε το τηλέφωνο μου. Εγώ δεν ξεπούλησα την ΑΕΛ. Πούλησα μεγάλη ομάδα, πούλησα ομάδα με περιουσιακά στοιχεία, που είναι ακίνητα, που δεν έχει άλλη ομάδα ακίνητα όλοι παίζουν σε ξένα γήπεδα ή παίζουν σε γήπεδα που είναι του Ερασιτέχνη. Πούλησα ομάδα με υποδομή, πούλησα 35 παίκτες, 7 διεθνείς στις ομάδες Under της Ελλάδος, πούλησα ομάδα με 18 Λαρισαίους. Η συμφωνία με τον κ. Νταβέλη είχε γίνει προ πολλών ημερών. Απλώς έπρεπε να γίνει μια έρευνα από τη μεριά του και επειδή εγώ δεν είμαι κανένας απατεώνας, είπα να ερευνήσει τα πάντα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top