Το κουπόνι του Σαββάτου (11/06) περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια εθνικών ομάδων και τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε το Betarades.gr προέρχονται σήμερα από το Nations League. Ειδικότερα, από τη σπουδαία μονομαχία μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω.

Στις 21:45, η Αγγλία υποδέχεται την Ιταλία στο στη Βιέννη “Molineux” για αναμέτρηση του 3ου ομίλου της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Μετά τη σοκαριστική ήττα (1-0) στη πρεμιέρα με την Ουγγαρία, πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1) στην έδρα της Γερμανίας, χωρίς να πείσει με την απόδοσή της η Αγγλία. Θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Είναι πάντως δυνατή στην έδρα της, μετρώντας τρεις σερί νίκες. 

Η Ιταλία επικράτησε με 2-1 επί της Ουγγαρίας και ανέβηκε μόνη στην κορυφή του ομίλου. Είχε ξεκινήσει με εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Γερμανία. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, καθώς είναι αήττητη στα 16 πιο πρόσφατα ματς, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και 13 νίκες. Το “τρίποντο” είναι μονόδρομος για την Αγγλία που είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά, απέναντι σε μια Ιταλία που σκοράρει με ευκολία.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top