Στο ουδέτερο γήπεδο της «Νεάπολης Α΄» η ομάδα της ΑΕΛ φιλοξενήθηκε από τους τυπικά γηπεδούχους Αγίους Αναργύρους στον τελευταίο αγώνα κατάταξης των δευτεραθλητών της Β΄ τοπικής κατηγορίας. Οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν οι καλύτερες (αφόρητη ζέστη, μέτριος αγωνιστικός χώρος, έλλειψη διαγράμμισης γηπέδου) αλλά οι αθλητές και των δύο ομάδων πάλεψαν για το καλύτερο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με τους βυσσινί να σκοράρουν τέσσερις φορές επικρατώντας με σκορ 4-0. Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν οι Γιαννακός, Καλύβας και οι «βενιαμίν» της ομάδας Μπιώτης και Σαϊτης (γεννηθέντες το 2007).

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας-Γιάννης Βασιλείου): Νικόλι, Κατσάρας, Γκουγκίδης, Μακρής, Καλαπανίδας, Γιαννακός, Φούντογλου, Πολύζος, Τερμιτζόγλου, Τσιούτσιας, Γκόγκουρας. Αγωνίστηκαν και οι Καλύβας, Μπιώτης, Σαϊτης, Τασίκας και Μπατζηλιώτης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των μπαράζ ανόδου: Συκούριο-Αγ.Ανάργυροι 6-3, Συκούριο-ΑΕΛ 1-0 και ΑΕΛ-Αγ.Ανάργυροι 4-0. Το Συκούριο εξασφάλισε την άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Νομού μας ενώ η ΑΕΛ είναι η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο σε διάφορα ενδεχόμενα τα οποία δεν είναι της παρούσης.

Με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της ομάδας του Σωματείου η οποία ξανασυστήθηκε στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από 30 και πλέον χρόνια και από την πρώτη της χρονιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σε όλα τα γήπεδα του Νομού που αγωνίστηκε. Δόθηκε η ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ανδρικό ποδόσφαιρο και να βελτιωθούν εξελίσσοντας το ταλέντο τους κάτι που εξ’αρχής αποτελούσε τον πρώτο στόχο δημιουργίας της ομάδας.
Συνολικά το αποτέλεσμα της χρονιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πέρα από τη βαθμολογική θέση, επιτεύχθηκε και η δημιουργία βάσης ομάδας για χρήση στο μέλλον, άμεσο ή απώτερο. Παίδες και έφηβοι της Ακαδημίας συνεπικουρούμενοι από λίγο μεγαλύτερους αθλητές που έχουν μάθει ποδόσφαιρο στην ΑΕΛ, παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο αυτό που διδάσκεται από τις μικρές ηλικίες στην Ακαδημία μας.
Η Α.Ε.Λ. αγωνίστηκε με στόχο τη νίκη σε όλα τα γήπεδα μένοντας σταθερή στο ποδοσφαιρικό της πλάνο ακόμα και όταν από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς της σεζόν (αποκλεισμός στο κύπελλο) διάφοροι «ειδήμονες» προδίκαζαν την αποτυχία λόγω απειρίας. Έμεινε μακριά από διαχρονικές παθογένειες του αθλήματος (ανεξαρτήτως επιπέδου ή κατηγορίας) επιλέγοντας συνειδητά να μην παρεκκλίνει από τις αρχές που πρεσβεύει το όνομα και η ιστορία της ΑΕΛ, ανεξαρτήτως της κατηγορίας που αγωνίζεται ή την οδηγήσουν οι περιστάσεις να αγωνιστεί στο εγγύς μέλλον

Ονομαστικά οι συντελεστές της ομάδας:
Γκάτας Χρήστος-Βασιλείου Ιωάννης (προπονητές)
Κυριλλίδης Αθανάσιος (γυμναστής)
Μιχαήλ Χρήστος (προπονητής τερματοφυλάκων)
Πιτσίλκας Δημοσθένης (φυσικοθεραπευτής)
Ευσταθίου Κλεάνθης (ορθοπεδικός)
Πικρός Κωνσταντίνος (καρδιολόγος)

Νικόλι Άγγελος, Κυριαζής Αναστάσης, Αθανασόπουλος Νικόλαος, Πριναράκης Εμμανουήλ, Φούντογλου Βαγγέλης, Τάτσης Δημήτρης, Τσιούτσιας Αλέξανδρος, Δουλαπτσής Άγοραστός, Τασίκας Αθανάσιος, Γιαννακός Γεώργιος, Γκόγκουρας Δημήτριος, Χουλιαρόπουλος Ηλίας, Κωστόπουλος Θέμης, Καλαπανίδας Παναγιώτης, Τσιπνής Δαμιανός, Καλύβας Ιωάννης, Μακρής Κων/νος, Μακρής Αθανάσιος, Κατσάρας Κων/νος, Μπόρος Γεώργιος, Μακροβασίλης Παντελής, Πολύζος Βασίλειος, Ράπτης Στέφανος, Τεμιρτζόγλου Χρήστος, Τσιούπρος Βασίλειος, Γούλας Νικόλαος, Γκουγκίδης Χάρης, Λαρίσης Άγγελος, Μπατζηλιώτης Βασίλειος, Μπιώτης Βασίλειος, Σαϊτης Θωμάς, Μαξακούλης Φλάμπιο, Μαλέσκος Χρήστος (ποδοσφαιριστές).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top