Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι ο νέος ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Δείτε ποιος είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης. Διαβάστε λεπτομέρειες για τον Αχιλλέα Νταβέλη.
Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανικών (ΣΘΕΒ), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, είναι συνιδιοκτήτης στην εταιρεία παραγωγής μασκών, την Larisa Face Cover Α.Ε. και πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού της 21admedia (περιέχει τηλεοπτικό κανάλι, εφημερίδα, site, ραδιόφωνο).
Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 28 Ιουνίου 1969 και από τον Ιανουάριο του 1998 ασκεί την ειδικότητα της Ορθοδοντικής ως ελεύθερος επαγγελματίας. Τον Μάρτιο του 2001 εξελέγη Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και τον Απρίλιο του 2003 Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, όπου και έλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.
Είναι ιδρυτής και διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ από το 2010 έως το 2013, της ΕΚΑΑΕ (Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ελλάδος), η οποία περιλαμβάνει ως μέλη τα 19 ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης στην Ελλάδα.
Είναι μέλος της επιτροπής οργάνωσης συνεδρίων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, καθώς και μέλος της επιστημονικής επιτροπής για θέματα ορθοδοντικού ενδιαφέροντος.
Τον Μάιο του 2004, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος ενώ το 2005 ανέλαβε την ευθύνη διοργάνωσης του 25ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, εκπροσωπώντας τον οικείο οδοντιατρικό σύλλογο. Παράλληλα από τον Απρίλιο του 2004, είναι υποψήφιος Διδάκτορας του Α.Π.Θ. ενώ προηγουμένως στα τέλη του 2003 πήρε το πιστοποιητικό εκπαίδευσης στο θεραπευτικό σύστημα της οδοντικής Invisalign στην Παβία της Ιταλίας.
Από το 1997 και έπειτα λαμβάνει συστηματικά μέρος σε όλα τα σεμινάρια και τα συνέδρια που πραγματοποιούνται στη χώρα μας από τις δύο μεγάλες εταιρίες. Συγκεκριμένα, υπήρξε ομιλητής σε (6) έξι από τα (7) επτά πανελλήνια συνέδρια που διοργάνωσε η Ορθοδοντική Εταιρία Ελλάδος. Επίσης λαμβάνει μέρος στα αντίστοιχα πανελλήνια συνέδρια της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας καθώς και σε όλα τα σεμινάρια «Αγωγής της στοματικής υγείας».
Τέλος, λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας ως πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, παρακολουθεί και επιβλέπει όλες τις επιμορφωτικές ημερίδες και διημερίδες που παρουσιάζονται από το 2001 και μετά. Το 2006 ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα σε συνεργασία με τον αδελφό του, που είναι συνοδοιπόρος του, με το κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Animus, το οποίο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα κέντρα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το Μαϊο του 2008. Είναι κτισμένο σε έκταση, περίπου 170 στρεμμάτων, στο 8ο χλμ Λάρισας-Τρικάλων (δίπλα από την Τερψιθέα), με το συνολικό εμβαδόν των εγκαταστάσεών του να αγγίζει τα 13.500 τμ.  Είναι μέλος του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος, και μέλος της W.F.O. Παγκόσμιας Ορθοδοντικής Ομοσπονδίας. Είναι γνωστές οι δικές πολιτικές επιλογές – καθώς είναι κοντά στην οικογένεια Μητσοτάκη, κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη (βάπτισε την κόρη του αδερφού του Λαρισαίου επιχειρηματία, Γιάννη). Γνωρίζει την Αγγλική (κάτοχος πτυχίου Proficiency) καθώς και την Ρουμανικής γλώσσα.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top