Έκτακτη Γενική Συνέλευση ενόψει λύσεως και εκκαθαρίσεως της εταιρείας ζήτησε το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τόσο το έγγραφο του ερασιτεχνικού σωματείου όσο και την απάντηση της ΠΑΕ.

Το έγγραφο της ερασιτεχνικής ΑΕΛ:
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 22-510                                                                            ΛΑΡΙΣΑ 11/06/2022
Προς: ΠΑΕ Α.Ε.Λ.
Υπ’όψιν: Προέδρου κ. Κούγια

Αξιότιμοι κύριοι,
Μετά τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του κ.Κούγια περί ενδεχομένου πτώχευσης και εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ αιτούμαστε την άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ της οποίας είμαστε κάτοχοι του 10% των μετοχών. Εκτιμώντας την κρισιμότητα των στιγμών για το μέλλον της Ομάδας μας, σας καλούμε μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 να πραγματοποιήσετε το αίτημά μας.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                        ΣΟΦΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ


Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
Αριθ. Πρωτ. 104                                                                                                                 Λάρισα, 13/6/2021

ΠΡΟΣ
Ερασιτεχνικό σωματείο ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕΛ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 35 ΛΑΡΙΣΑ * Τ.Κ. 412 22 * ΤΗΛ: 6973826490
Email: info@e-ael.gr
 

Λάβαμε την επιστολή σας.
Το ενδεχόμενο λύσεως και εκκαθαρίσεως της εταιρείας είναι σοβαρό και οφείλεται τόσο στην δική σας από το 2016 λυσσώδη προσπάθεια ώστε να μην έρχονται οπαδοί της ΑΕΛ στο γήπεδο και συνεχή δυσφήμιση του νομικού προσώπου της εταιρείας και του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια ο οποίος απετέλεσε το μοναδικό οικονομικό στήριγμα τα 7 αυτά χρόνια, αλλά και σε βαθμό απιστίας εις βάρος των συμφερόντων του σωματείου για την συμπεριφορά σας η οποία ποτέ δεν κατοχύρωσε τα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, ώστε αυτή να αγωνίζεται με ένα λογικό μίσθωμα στο AEL FC ARENA, το οποίο παραχωρήσατε δωρεάν στον Κώστα Πηλαδάκη και μας οδήγησε στην τραγική θέση να πληρώσουμε για 5ετή χρήση αυτού του γηπέδου (το Αλκαζάρ ήταν ακατάλληλο πριν πληρώσει ο κ. Κούγιας 600.000€ για την ανακατασκευή του, αφού μέχρι και τα τουρνικέ μεταφέρθηκαν δωρεάν στο AEL FC ARENA), το πρωτοφανές ποσό των 2.650.000€ το οποίο περιλαμβάνει μίσθωμα, 3 φορές ανακατασκευή χλοοτάπητα, ανακατασκευή εσωτερικών χώρων, ανακατασκευή μπουτίκ, αγορά πούλμαν.
Να είστε βέβαιοι ότι εφόσον εκπνεύσει η προθεσμία για την πώληση των μετοχών με τα ποσά που έχουν δημοσίως ορισθεί και προ της επισήμου κηρύξεως της λύσεως της εταιρείας θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με την παρουσία και όλων των θεσμικών οργάνων της πόλης, αλλά και πολιτευτών και βουλευτών στο Επιμελητήριο Λάρισας και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ
Αλέξιος Κούγιας
Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top