Οποιαδήποτε σχέση με τον δράστη της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της Κ20 της ΑΕΛ, Λάμπρο Αγγελούλη αρνήθηκε η ΠΑΕ Ξάνθη δια του νομικού της εκπροσώπου Φάνη Ουζουνίδη. Η ΠΑΕ Ξάνθη απολογήθηκε την Πέμπτη (23/06) στον αθλητικό δικαστή έπειτα από τη δίωξη που της ασκήθηκε και αρνήθηκε ότι έχει υπαιτιότητα για το θλιβερό συμβάν με το ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ U-20. Το FL News παρακολούθησε τη συνεδρίαση και παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αυτό, ο νομικός της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνης Ουζουνίδης, αρνήθηκε ότι ο Κώστας Τσαλίκης πρωταγωνίστησε στα επεισόδια και υπογράμμισε ότι η Ξάνθη τέθηκε αμέσως στη διάθεση των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη. Όπως είπε:
«Ασκήθηκε δίωξη μετά από καταγγελία της ΑΕΛ. Το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή δεν αναγράφουν τίποτα. Στην καταγγελία μνημονεύεται μόνο η συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή. Μνημονεύεται το όνομα του μάνατζερ της ΠΑΕ, Κώστα Τσαλίκη και επικαλούνται video. Δεν έχει καμία συμμετοχή. Αντίθετα, καταγράφεται μετά τη λήξη του αγώνα μία λεκτική αντιπαράθεση με υπαιτιότητα του γυμναστή της ΑΕΛ.
Ο Τσαλίκης μαζί με τον Νίκο Κεχαγιά προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Τότε διαπίστωσαν ότι ένα άγνωστο σε εμάς πρόσωπο είχε χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Ο Τσαλίκης τον παρέλαβε και μετέβη στο νοσοκομείο μαζί με τους γονείς του. Ακολούθως τους πήγε σε κοντινό μαγαζί. Παρείχε όση συνδρομή μπορούσε. Καλέσαμε τον Εισαγγελέα και την Αστυνομία, εκδώσαμε ανακοίνωση και γενικά τεθήκαμε στη διάθεση των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη». Η πρόεδρος της έδρας ρώτησε πού έγινε η επίθεση και ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε: «Στην είσοδο του διαδρόμου προς τα αποδυτήρια». Ακολούθως ρωτήθηκε πώς βρέθηκε εκεί ο οπαδός και ο Ουζουνίδης είπε: «Οι αγώνες γίνονται σε προπονητήριο. Υπάρχουν γονείς γύρω από το γήπεδο. Είναι μικρός ο χώρος των αποδυτηρίων, υπήρχαν και φίλοι της ΑΕΛ…»
«Δε νομίζω να επιτέθηκε φίλος της ΑΕΛ στον ποδοσφαιριστή», πρόσθεσε η πρόεδρος και ο Ουζουνίδης απάντησε:
«Υπάρχουν 100 γονείς, συνολικά 200 άτομα. Υπήρχε ένταση στα αποδυτήρια και ο εκάστοτε αξιωματούχος θα επεδίωκε να κατευνάσει τα πνεύματα. Η ΑΕΛ νομίζω βρήκε στοιχεία του δράστη, αν και αυτό είναι θέμα της έρευνας. Το όνομά του δεν έχει σχέση με ποδοσφαιριστή, ούτε άλλη διασύνδεση με την ΠΑΕ. Λάβαμε ό,τι μέτρα ασφαλείας μπορούσαμε. Η Ξάνθη δεν έχει καμία υπαιτιότητα. Η ΠΑΕ όσα μέτρα και να πάρει, αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Δεν υπάρχει δυνατότητα πλήρους αποτροπής οποιουδήποτε περιστατικού».
Πηγή: flnews
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top