Ο 47χρονος τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης, είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, στο νεο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση 
Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θεοδόση Θεοδοσιάδη.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ συζήτησε και συμφώνησε με τον κ. Θεοδοσιάδη, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον άνθρωπο που θα μπορέσει να μεταμορφώσει αγωνιστικά την ιστορική μας ομάδα «χτίζοντας» την από την αρχή και να την οδηγήσει στην κορυφή, εκεί που όλοι επιθυμούν και ανήκει!

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος από Δ’ Εθνική στην Football League 2 και έπειτα στην Football League) στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από Football League 2 στην Football League), στην Βέροια, στην Καλαμάτα και στον Διαγόρα. Είχε επίσης σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη.

Ο νέος προπονητής μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Έχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει παραπάνω από 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική. Είναι 47 ετών και ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) θήτευσε σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Λαμία, Παναιτωλικό, Καβάλα, Λάρισα, Νάουσα και Ηρόδοτο.

Καλώς ήρθες Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα μας.
Σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top