Με στόχο να επαναπροσδιορίσει την ΙΣΟΒΙΑ σχέση της ομάδας με την πόλη της Λάρισας και τους χιλιάδες πιστούς φίλους της, η ΠΑΕ ΑΕΛ προχωρά την ερχόμενη εβδομάδα σε μια σειρά δράσεων που θα κορυφωθούν με την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. 

Συγκεκριμένα: 
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/7 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani, θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ.Αχιλλέα Νταβέλη, η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας της ομάδας και του επιτελείου όλων των επιμέρους τμημάτων της. Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2022-23. 
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/7 και ώρα 9 π.μ.,  θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Για  τα σημεία πώλησης και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση με σχετικό δελτίο Τύπου τις αμέσως επόμενες μέρες. 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28/7 και ώρα 6.30 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, θα τελεστεί αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερώνυμο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την από μέρους του θερμή υποδοχή της πρόσκλησης που του απευθύναμε. Ακολούθως, στις 7 μ.μ., θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία υπενθυμίζουμε πως θα είναι ανοιχτή για το κοινό, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις Θύρες 2,3 και 4 του σταδίου. 
 
Θα είναι χαρά και πηγή δύναμης για εμάς η ενεργή παρουσία και συμμετοχή του κόσμου στο σύνολο των δράσεων αυτών, αλλά και όσων ακολουθήσουν, καθώς έχουμε πλήρη συνείδηση των δεσμών που ορίζουν τον πυρήνα της ιστορίας της ΑΕΛ μας. 

Οφείλουμε ωστόσο να επιστήσουμε εξ’ αρχής την προσοχή όλων στην τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, όπως είναι κατ’ ελάχιστο η χρήση μάσκας, ειδικά σε συνθήκες συνωστισμού... Για να είμαστε και να παραμένουμε ΙΣΟΒΙΑ ΜΑΖΙ, στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, ως γνήσιοι "βυσσινί ισοβίτες", ως αυθεντικοί... AELifers!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top