Ένα πλούσιο στοιχηματικό μενού για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε προσφέρει το σαββατιάτικο (16/07) κουπόνι με τους αγώνες του. Μια επιλογή που αξίζει προσοχής εντόπισε το Betarades.gr σε ματς της ανώτερης κατηγορίας της Ελβετίας. Φυσικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις ομάδων της Superleague, όπως τις ΠΑΟΚ Μεταγραφές με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα παρακάτω.

Στις 19:00, η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται τη Ζυρίχη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α’ Ελβετίας.

Με νέο προπονητή τον Βίκι ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Γιουνγκ Μπόις. Είναι αήττητη στα εφτά φιλικά που έχει δώσει, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και πιο πρόσφατη αυτή (1-1) με τη Γκρόιτερ Φιρτ. Η έδρα της ήταν το μεγάλο της “όπλο” στο τελευταίο πρωτάθλημα, καθώς εκεί συγκέντρωσε τους 38 από τους συνολικά 60 βαθμούς της. 

Έναν υγιεινό "περίπατο" έκανε στην προηγούμενη διοργάνωση η Ζυρίχη, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 13 χρόνια. Με νέο προπονητή και αυτή, καθώς ο Φόντα διαδέχτηκε τον Μπραϊτενράιτερ. Προέρχεται από ήττα με 3-2 στο πρόσφατο φιλικό με την Στουτγκάρδη, ενώ είχε κερδίσει τα τέσσερα προηγούμενα. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του τροπαίου, η Ζυρίχη μπορεί να είναι ανταγωνιστική κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top