Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο κουπόνι της Τρίτης (19/07). Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και παίκτες είναι στις επάλξεις για τις σημαντικές αυτές αναμετρήσεις, με το Betarades.gr να έχει διαλέξει δύο από αυτές προκειμένου να ασχοληθεί σε στοιχηματικό επίπεδο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη δευτεραθλήτρια Δανίας, την Μίντιλαντ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί, ωστόσο η ομάδα από την Κύπρο είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πάει κόντρα στα προγνωστικά! Δε θα ασχοληθούμε με τελικό νικητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκύπτει, ωστόσο, μία ενδιαφέρουσα επιλογή από τις αγορές των γκολ.

Ο δεύτερος αγώνας από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που παρουσιάζει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα στην Κάραμπαγκ και τη Ζυρίχη. Οι Αζέροι στην έδρα τους είναι αποτελεσματικοί, πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο ματς και δείχνουν ικανοί να βάλουν τα θεμέλια της πρόκρισης σήμερα. Θα τα καταφέρουν;

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top