Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο διεύρυνσης της συνεργασίας της με το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας - Πρόληψης, Αξιολόγησης & Αντιμετώπισης, The Medical Project, το οποίο εδρεύει στην Λάρισα (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή & Σαμουηλίδου), υπεύθυνος γυμναστής αποκατάστασης θα είναι ο Λαρισαίος, πρώην ποδοσφαιριστής μας, Γιάννης Παπαϊωάννου. 
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1993, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ κι επαγγελματικά αγωνίσθηκε κατά σειρά σε Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Σέρρες και Τύρναβο, ενώ στην προπονητική του διαδρομή που ξεκίνησε το 2015, υπήρξε γυμναστής Φυσικής Κατάστασης σε Δωτιέα Αγιάς, Κ17 ΑΕΛ, Τρίκαλα, ενώ από το 2018 είναι Υπεύθυνος Αξιολόγησης Φυσικής Κατάστασης & Εκπόνησης Προγραμμάτων Αποθεραπείας του "THE MEDICAL PROJECT"! 
Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην "’Άσκηση, Εργοσπιρμετρία & Αποκατάσταση’’ (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Ιατρικής), δίπλωμα UEFA B κι έχει συμμετάσχει σε κλειστό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Ακαδημία     της CASTILLA-REAL MADRID στη Μαδρίτη και σε κλειστό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Οργάνωσης, Λειτουργίας και Προπονητικής Διαδικασίας της Ακαδημίας της LIVERPOOL F.C "THE LIVERPOOL WAY" στο Λίβερπουλ. 
Τέλος, διαθέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα "Flywheel Training Specialist" και μετράει ανακοινώσεις σε τρία Διεθνή Συνέδρια Sport Science μεΤομέα ενδιαφέροντος την Εμφάνιση Τραυματισμών & Τρόπους Πρόληψης σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου. 
Με την έλευση στην ομάδα του Γιάννη Παπαϊωάννου, ολοκληρώνεται η στελέχωση του τεχνικού μοντέλου λειτουργίας της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top