Προς αποσαφήνιση προηγούμενων δηλώσεων και πρόσφατων ανακοινώσεων, η ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζει επίσημα τα ακόλουθα:

1) Η προσθήκη δύο ισογείων δομών με απόλυτη προσβασιμότητα για τη διάθεση των εισιτήριων διαρκείας, έγινε με στόχο την άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας και κυρίως εκείνων με αναπηρίες, καθώς η πρόσβαση προς τον 5ο όροφο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ επί της Κύπρου 72 με τον ανελκυστήρα, μόνο ελκυστική και ισότιμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
Η προσωρινή διάθεση των δύο ισόγειων δομών της Animus Α.Ε. και της 21 admedia (ιδιοκτησίας των μετόχων της ΠΑΕ), γίνεται αποκλειστικά και μόνο για λόγους άμεσης εξυπηρέτησης του κοινού, αυξάνοντας τα σημεία διάθεσης από ένα(1) σε τρία(3).
Ειδικότερα στην ισόγεια δομή της Animus πολυιατρείο, μας παρέχεται επιπροσθέτως η δυνατότητα της έκθεσης των ιστορικών τριών τροπαίων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, ώστε οι υποψήφιοι φετινοί αγοραστές(2022-2023) των καρτών διαρκείας, να μπορούν εφόσον το επιθυμούν να φωτογραφίζονται αναμνηστικά έμπροσθεν αυτών.

2) Η χρήση της προστατευτικής μάσκας εντός των κλειστών χώρων των υγειονομικών δομών που θα προσφερθούν προσωρινά για τη διάθεση των καρτών διαρκείας, μόνο σοβαρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, λαμβάνοντας υπόψην ότι ακόμη και εντός του θέρους πάνω από 270 συνάνθρωποι μας κάθε εβδομάδα δυστυχώς και άδικα χάνουν τη ζωή τους από κορονοιό.
Ένας από τους λόγους εάν όχι ο κυρίαρχος, είναι ότι πολλοί από εμάς επιπόλαια κυρίως το καλοκαίρι, θεωρούμε για τις όποιες προσωπικές απόψεις ότι ο αναμφίβολα θανατηφόρος ιός, έπαψε απλώς να υφίσταται.
Με τις ζωές των άλλων όμως δεν παίζουμε, ακόμη και εάν εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε άτρωτοι και παρότι η εμπειρία κατά τη πανδημία απέδειξε πόσο μύθος είναι η άποψη αυτή.

3) Η κατηγοριοποίηση των εισιτήριων διαρκείας, οφείλει να προβλέπει και τις ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς στο γήπεδο, καθώς και εκείνες των αναπήρων συμπολιτών μας.
Για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας, θα υπάρξει νεότερη λεπτομερής ανακοίνωση, που θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις τους σε επίπεδο εξυπηρέτησης και κόστους των εισιτηρίων.

4) Το τελικό κόστος των καρτών διαρκείας έχει μελετηθεί προσεκτικά και με σεβασμό, στην επιθυμία των συμπολιτών για την απόκτηση τους.
Σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ(€) των υποψήφιων αγοραστών, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψην οι υψηλές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ που οι νέοι μέτοχοι ανέλαβαν προσφάτως και κυρίως το τρέχον λειτουργικό κόστος μίας ομάδας που είναι ιστορικά καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και έχει να επιδείξει από τη πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης της νέας ηγεσίας, πόσο σοβαρά και μεθοδικά χτίζει το μοντέλο σε όλους τους τομείς διοίκησης, τόσο τεχνικά όσο και αγωνιστικά.
Μετά από επτά (7) χρόνια απουσίας του κόσμου μας από το γήπεδο, η κατανόηση μεταξύ όλων των πλευρών με τις αντίστοιχες μεγαλύτερες  ή μικρότερες οικονομικές θυσίες, αναδεικνύουν πραγματικά τη προσήλωση όλων μας στην ΑΕΛ και τη προσδοκία μας ότι το νέο διοικητικό μοντέλο θα μας φέρει ξανά νίκες και χαμόγελα.

5) Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ήταν και θα παραμείνουν το ενεργό οξυγόνο της.
Η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να συνδράμει στο κόστος των εισιτηρίων των οργανωμένων οπαδών, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν όλα τα νόμιμα εχέγγυα για τη σύσταση ενός σωματείου φιλάθλων και όχι απλώς να επιθυμούν να δηλώνουν οργανωμένοι.
Η κείμενη νομοθεσία με σαφήνεια περιγράφει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις.
Επιπροσθέτως η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί πέρα από οικονομικά να συνδράμει και νομικά για την ταχεία σύσταση συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας με παλαιά ή νέα σύνθεση, αρκεί να σέβονται και να τηρούν τους νόμους και τους κανόνες περί δικαίου.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπό ίδρυση οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, θα δει αυτή τη πρόσκληση ως μία μεγάλη ιστορική ευκαιρία και θα συνεισφέρει τα μέγιστα.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο Πρόεδρος
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top