Το όνομά του ακούστηκε μεταξύ άλλων και για την ΠΑΕ ΑΕΛ, τελικά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Κουντουριώτης, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου κατέληξε στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής 
«Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της για την επόμενη σεζόν με τον επιθετικο Χρήστο Κουντουριώτη. Γεννήθηκε στις 2/1/1998 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός . Ξεκίνησε από τα τμήματα του Παναθηναϊκού, την περίοδο 2017-18 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έκανε ντεμπούτο στη Super League στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (1-1) στις 17/12/2017, σε ηλικία 19 ετών.
Την επόμενη χρονιά είχε μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (2-2).Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε ως δανεικός στην Ζεμπλίν Μιχάλοβτσε, ομάδα Α’ κατηγορίας της Σλοβακίας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και ένα γκολ με την Ζεμπλίν να αποκτάει τα δικαιώματα του παίκτη από τον Παναθηναϊκό.
Στην επόμενη σεζόν είχε 6 συμμετοχές με δυο γκολ και συνέχισε τη χρονιά στην Κόζιτσε, ομάδα Β’ κατηγορίας της Σλοβακίας(10 συμμετοχές , δυο γκολ.Πέρσι βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου καταγράφοντας 30 συμμετοχές με έξι γκολ.Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής καλωσορίζει τον Χρήστο Κουντουριώτη στην κυανόλευκη οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top