Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Απόστολο Νταϊλιάνη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα διεύθυνσης του τμήματος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωσή του σε σύγχρονα πρότυπα.
Ο Αποστόλης Νταϊλιάνης σπούδασε Οικονομία & Διοίκηση στην Κορέλκο Αθήνας κι εργάζεται 15 χρόνια ως σύμβουλος Marketing & Eπικοινωνίας με πολλές γνωστές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και της χώρας. Μεταξύ άλλων δημιουργεί ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές, ιστοσελίδες, γραφιστικά κι εκτυπώσεις, οργανώνει ημερίδες, συνέδρια, συναυλίες κ.α.
Από το 1993 έως το 2016 έκανε εκπομπές σε κορυφαία ραδιόφωνα της πόλης, ήταν υπεύθυνος σε studio παραγωγής, εκφώνησε δεκάδες διαφημιστικά spots και δημιούργησε θεματικά 2λεπτα για 15 ελληνικά περιφερειακά ραδιόφωνα (2014-2016). Από το 1998 έως το 2005 ήταν διοργανωτής φεστιβάλ, ενώ διετέλεσε υπεύθυνος ραδιοφωνικών προγραμμάτων, συνεργαζόμενος και με δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης RAC105 μεταδίδοντας μηνύματα προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
Υπήρξε υπεύθυνος εμπορικού τμήματος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και αποκλειστικός αντιπρόσωπος (οργάνωση και διανομή) ηλεκτρονικών περιοδικών και φοιτητικών παραγωγών.
Βρέθηκε για πάνω από δεκαετία στη δ/νση marketing & ανάπτυξης franchise αλυσίδας καφέ και έχει την ευθύνη επικοινωνίας και διαφήμισης γνωστών επιχειρήσεων της πόλης αλλά και ευρύτερα.
Τη διετία 2015-2017 ως Δ/ντής Μarketing & Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ, έζησε από κοντά την άνοδο της ΑΕΛ στη Super League και χειρίστηκε συνολικά την εικόνα της ομάδας, τα χορηγικά προγράμματα, την επίσημη ιστοσελίδα, τα social media, τα events, το ξεκίνημα του ΑΕΛ Radio και γενικότερα την επικοινωνία της.
Είναι Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top