Απλά, λιτά κι απέριττα, το μόνο που μπορούμε να εκφράσουμε μετά την χθεσινή μεγαλειώδη παρουσία των φιλάθλων μας στο στάδιο Αλκαζάρ, είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!  

Ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε ξεχωριστά και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Ιερώνυμο, όχι μόνο για την τέλεση του αγιασμού, αλλά και για τα θερμά λόγια στήριξης της ομάδας.  

Πλέον, όπως ειπώθηκε κι από μικροφώνου εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, τα λόγια τελειώνουν εδώ. 

Τα μηνύματα εστάλησαν απ’ όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις κι έχει ξεκινήσει για όλους μας κι όχι μόνο για την εξέχουσα τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας, η ώρα των έργων.  
 

Γι’ αυτό και υπενθυμίζεται ότι:  
1. Σε ελέξιξη βρίσκεται η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας κι όπως είναι ήδη γνωστό, οι τις τιμές και η κατανομή των θυρών ανά σημείο πώλησης έχουν ως εξής:  
- ΘΥΡΑ 3 VIP / 600€ και ΘΥΡΑ 3 / 300€ (γραφεία ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)  
- ΘΥΡA 2 και ΘΥΡΑ 4 / 200€ (Πολυϊατρείο Animus, Κύπρου & Σκαρλάτου-Σούτσου, ισόγειο)  
- ΘΥΡΑ 10 / 170€ (21admedia, Παπαναστασίου & Βενιζέλου, ισόγειο)  

ΟΙ ΩΡΕΣ διάθεσης είναι Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. – 7 μ.μ. και αύριο Σάββατο 30/7 από 10 π.μ. – 2 μ.μ.  

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους:  

ΕΝΗΛΙΚΟΙ:  
Α) Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας  
Β) ΑΜΚΑ  
Γ) ΑΦΜ  

ΑΝΗΛΙΚΟΙ:  
Φωτοτυπία και των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας (εάν έχουν) και θεωρημένη από ΚΕΠ συναίνεση του κηδεμόνα τους, στην οποία να αναφέρονται το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ του κηδεμόνα και των ιδίων εάν υπάρχουν.  

Σε παιδιά έως 14ων ετών (βάσει αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικού γέννησης) η διάθεση γίνεται με έκπτωση 50%, υπό την προϋπόθεση ότι επιλέγεται η Θύρα την οποία επέλεξε και ο γονέας για την έκδοση του δικού του εισιτηρίου.   
 
Σημειώνεται πως όσα άτομα με αναπηρίες επιθυμούν την χωρίς χρέωση είσοδο τους στο στάδιο Αλκαζάρ, θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση εισόδου τους στο γήπεδο (πιστοποίηση αναπηρίας από ΚΕΠΑ, άνω του 67%, έχοντας κάθε είδους κινητική,  νοητική ή αισθητηριακή αναπηρία).  
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας είναι υποχρεωτική.  
 

2. Στη διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ και σε μια αρχική προσέγγιση, βρίσκονται επιπλέον 500 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία πρόθεσή μας είναι να τεθούν προς πώληση σε προνομιακή τιμή στους οργανωμένους οπαδούς που θα πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Δεδομένου του ικανού χρόνου που μεσολαβεί έως την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, τους καλούμε να θέσουν το συντομότερο υπόψη της ΠΑΕ ολοκληρωμένη πρόταση δημιουργίας συντεταγμένου Συνδέσμου – Λέσχης φιλάθλων, προκειμένου να προχωρήσουμε στα περαιτέρω της απαιτούμενης διαδικασίας.  
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top