Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει ότι αύριο Τρίτη 26/7 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divaniστη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ.Αχιλλέα Νταβέλη, η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας της ομάδας και του επιτελείου όλων των επιμέρους τμημάτων της. Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2022-23. 

Συμπληρωματικά οφείλουμε να κάνουμε εκ προοιμίου γνωστά τα εξής:
Α) Για την προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης αποτελεί προϋπόθεση η χρήση μάσκας, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας όλων μας, αλλά εν προκειμένω και για την αυξημένη προστασία των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων μελών του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, που βρίσκονται στην προπαρασκευαστική διαδικασία έναρξης της προετοιμασίας την ερχόμενη Πέμπτη.

Β) Οι ενδιαφερόμενοι για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, χρήσιμο είναι να γνωρίζουν από σήμερα ότι η διάθεσή τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. της Τετάρτης 27/7, θα γίνει από τρία διαφορετικά σημεία και η αντίστοιχη κατανομή Θυρών θα είναι η εξής:
* Θύρα 3 και VIP (γραφεία ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)
* Θύρες 2 και 4 (Πολυϊατρείο Animus, Κύπρου & Σκαρλάτου-Σούτσου, ισόγειο)
* Θύρα 10 (21admedia, Παπαναστασίου & Βενιζέλου, ισόγειο)

Με νεότερη ανακοίνωση στη διάρκεια της αυριανής μέρας, θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, για την ενεργοποίηση της οποίας θα αποτελεί επίσης απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση μάσκας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top