Ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Νταβέλης, εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΛ το βράδυ της Τρίτης 12/07/22, στην εκδήλωση με την οποία ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν.Λάρισας αποχαιρέτισε την αγωνιστική σεζόν.
Ο κ. Νταβέλης αποδέχθηκε με χαρά και συγκίνηση την εικόνα του πολιούχου της Λάρισας Αγίου Αχιλλίου, που του προσφέρθηκε ως δώρο με τις θερμότερες ευχές για μια ευλογημένη σεζόν για την ομάδα, ανταποδίδοντας με θερμές ευχαριστίες και δηλώνοντας πως «η ΑΕΛ άλλαξε σελίδα και όλοι πρέπει να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που ξεκινάει, ώστε η ιστορική ομάδα μας να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές από την θέση που αξίζει να βρίσκεται».
Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Τάκης Παραφέστας, Γιάννης Αλεξούλης, Γιώργος Πλίτσης και Νίκος Αργυρούλης, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση, ενώ συνδαιτημόνες ήταν μεταξύ άλλων και οι πρόεδροι της ΕΠΣΛ, κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, του Ηρακλή Λάρισας (πρωταθλητή 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής), κ.Λάμπρος Ιωακείμ και του Δωτιέα Αγιάς (πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΛ με κατάκτηση ανόδου στην Γ’ Εθνική), Κυριάκος Καφανέλης.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για την τιμή τον πρόεδρο του ΣΕΠ Ν.Λάρισας κ. Μανώλη Γαραζανάκη, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη ενός τόσο δραστήριου συνδέσμου, με σημαντική κοινωνική προσφορά. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top