Ενόψει την φιλικής αναμέτρησης ΑΕΛ-Κηφισιάς (Σάββατο 3/9, 6 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ), η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για την κυκλοφορία εισιτηρίων αγώνα, τις τιμές και την διάθεσή τους, ως εξής:

Θύρα 3 / 15€
Θύρα 2 / 10€
Θύρα 4 / 10€
Θύρα 10 / 10€
Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) την Παρασκευή 2/9 από 10 π.μ.-7 μ.μ. και το Σάββατο, ανήμερα του αγώνα, από 10 π.μ.-2 μ.μ. 

Στη συνέχεια και από τις 4.30 μ.μ. θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο στάδιο Αλκαζάρ.

Παροχές αγώνα ημέρας 
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο δράσης με τον τίτλο «Για να ξαναγίνουν οι Κυριακές μας βυσσινί», η ΠΑΕ εγκαινιάζει στον συγκεκριμένο αγώνα και μια σειρά δράσεων που θα αφορούν «Παροχές Αγώνα Ημέρας», δίνοντας συγκεκριμένα προνόμια σε κατηγορίες κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και διάφορες κατηγορίες φιλάθλων κατά περίπτωση, μόνο για τον εκάστοτε αγώνα!

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν και για τον αγώνα ΑΕΛ-Κηφισιάς, θα ισχύσουν τα εξής: 

–          Όλα τα παιδιά έως 14ων ετών θα εισέλθουν δωρεάν και

–          Κάθε κάτοχος ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ διαρκείας θα έχει δικαίωμα δωρεάν εισόδου ενός ακόμα ατόμου, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. 

Σημειώνεται για μια ακόμα φορά ότι οι ανωτέρω «Παροχές Αγώνα Ημέρας», θα ισχύσουν ΜΟΝΟ για την φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ-Κηφισιάς του προσεχούς Σαββάτου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top