Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Τρίτης (30/08) με τα παιχνίδια της Premier League και της Serie A να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το αγγλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Λιντς - Έβερτον, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Super League αλλά και των συλλόγων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 


5η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λιντς να υποδέχεται την Έβερτον στο “Elland Road” στις 22:00. Δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Μπράιτον την προηγούμενη αγωνιστική η Λιντς, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό 2-1-1. Εμφανίζεται πανίσχυρη εντός έδρας, καθώς έχει κάνει φέτος το 3Χ3 στο “Elland Road”. 


Από την άλλη η Έβερτον προβληματίζει έντονα με την εικόνα της στο ξεκίνημα, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπρέντφορντ, αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών, μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Λιντς έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής καλύτερη εικόνα, εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο, σε αντίθεση με την Έβερτον που δεν πείθει μέχρι στιγμής, κόντρα στην Μπρέντφορντ είχε πολλά ζητήματα και στάθηκε τυχερή. Περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν σωστά και θα τους στηρίξουμε. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top