Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, από την Α.Ε Μυκόνου. Το γκολ για την ομάδα της Μυκόνου σημείωσε με ωραίο σουτ ο Βίτορ Ούγκο Πινεϊρο στο 25ο λεπτό. Οι «βυσσινί» είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με μια κεφαλιά του Μάριου Όγκμποε να φεύγει μόλις άουτ στο 79ο λεπτό και με ενα σουτ του Κρίστιαν Κούστα να σώζει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Παλιούρας στο 81ο λεπτό. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, προβληματίστηκε από την κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού αγώνα. Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, με την ομάδα να επιστρέφει την Παρασκευή (26/08) στη Λάρισα, έχοντας ως απολογισμό δύο νίκες μια ισοπαλία και μία ήττα.

Οι φάσεις του φιλικού αγώνα ΑΕΛ-Α.Ε. Μύκονος
Σουτ του Τσουμάνη για την ΑΕΛ η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια στο 16ο λεπτό.
Σουτ του Κούκου για την ΑΕΛ άστοχα ψηλά άουτ στο 21ο λεπτό
ΓΚΟΛ για την Μύκονο με σουτ του Βίτορ Ούγκο Πινεϊρο στο 25ο λεπτό
Σουτ του Ζγκούρι για την Μύκονο άουτ στο 41ο λεπτό.
Σουτ του Ζγκούρι για τη Μύκονο άουτ στο 61ο λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ μετά από σουτ του Ραμίρεζ η μπάλα στο κεφάλι του Όγκμποε και μόλις πάνω από τα δοκάρια στο 79ο λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ από κοντά σουτ του Κούστα σώζει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Παλιούρας στο 81ο λεπτό.
Ευκαιρία με Ζγκούρι για τη Μύκονο μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος στο 90ο λεπτό.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αντωνόπουλος (31' Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Γωγουβίτης, Μαϊδανός (35' Ζερεμί), Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης (35' Μιλτιάδης), Κούκος, Γλυνός, Τσουμάνης.

Β’ ημίχρονο: Σουλούκος (60' Θεοδωρόπουλος), Καλουτσικίδης, Ζερεμί (65' Κοσσονού), Μπαβέλης, Μαξιμένκο, Νινίκας, Νίνο, Μιλτιάδης (65' Ραμίζες), Πεντρόζο, Κούστα, Όγκμποε.

Μύκονος (Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης (46' Παλιούρας), Θεοδώρου (72' Οικονομικός), Πινεϊρο (60' Αχείμαστος), Ζγκούρι, Α. Αρκούδας (46' Χ. Αρκούδας), Στυλιανόπουλος, Αγγελής (75' Τσούκας), Μουρίκι (77' Τράκας), Σπυρόπουλος, Ράγια (54' Μαντζανάς), Βαλαβανόπουλος (64' Παπιομύτογλου).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top