Απίστευτες καταγγελίες από τους δικηγόρους έξι ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ξάνθη, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ συζητήθηκαν οι προσφυγές που έχουν καταθέσει, σε βάρος της Ξάνθης, έξι ποδοσφαιριστές.
Οι δικηγόροι των ποδοσφαιριστών υποστηρίζουν πως η ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε παύση πληρωμών, από τον περασμένο Ιανουάριο, με τα ύψος των χρεών να υπερβαίνει, συνολικά, τις 500.000 ευρώ.
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης τόνισε: "Μόνο στην Επιτροπή σας τα χρέη είναι άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Την πρώτη χρονιά είχαν πληρωθεί τα πάντα. Από τις 31 Δεκεμβρίου και μετά τίποτα. Έγινε η ιστορία με τον Πάπας και κατασχέθηκαν οι μετοχές της ΠΑΕ (η ομάδα το διαψεύδει). Εντοπίστηκαν απάτες και υπεξαιρέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων".
Ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Κώστα Θυμιάνη, ο Μανώλης Αλιφραγκής, πρόσθεσε πως "η ΠΑΕ έχει σταματήσει να πληρώνει από τον Ιανουάριο. Οφείλεται πριμ συμμετοχών 2.450 ευρώ, 6 μισθοί και δύο δόσεις Ιανουαρίου και Απριλίου".
Η Ξάνθη απουσίαζε από την εκδίκαση.
Όσο για τους έξι ποδοσφαιριστές, στον Κώστα Θυμιανή οφείλονται 15.150 ευρώ, ενώ διεκδικεί ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ, στον Χρήστο Μπάτζιο οφείλονται, χωρίς την αποζημίωση, 28.122 ευρώ, ο Τάσος Παπάζογλου έχει λαμβάνειν 42.000 ευρώ ενώ η Ξάνθη χρωστάει ακόμη 22.000 ευρώ στον Αστέριο Γιακουμή, 24.800 στον Μανώλη Τζανακάκη και 28.000 ευρώ στον Παναγιώτη Δεληγιαννιδη.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top