Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Κουτσιανικούλη, Καρανίκα κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας. Την ίδια ώρα που η Αναγέννηση Καρδίτσας ολοκλήρωνε συμφωνίες ενίσχυσης στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ εκδικάζονταν δύο εξ αναβολής προσφυγές. Πρόκειται γι’ αυτές των Βασίλη Κουτσιανικούλη, Νίκου Καρανίκα. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του FL News, η θεσσαλική ομάδα ζήτησε δεύτερη αναβολή, γιατί ισχυρίστηκε ότι δεν είχε λάβει τα δικόγραφα, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε.
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Νίκος Μπακλαβάς υποστήριξε αρχικά: «Δεν ξέρουμε ποιο είναι το ύψος των οφειλών. Δεν μας έχουν κοινοποιηθεί τα δικόγραφα, παρά μόνο οι κλήσεις». Ο νομικός εκπρόσωπος των δύο ποδοσφαιριστών, Γιώργος Ζελελίδης αντέδρασε και είπε: «Έχω κοινοποιήσει στο e-mail της ΠΑΕ και τα εξώδικα και τις προσφυγές. Πώς παραστάθηκε στην προηγούμενη δικάσιμο; Δώσατε 20 μέρες αναβολή για να βρούμε λύση. Πάνω σε τι συζητούσαν;».
Ο Μπακλαβάς ανέφερε ότι το e-mail που εστάλησαν οι προσφυγές δεν ήταν το σωστό, αλλά τα μέλη της επιτροπής διαπίστωσαν ότι αυτό αναγραφόταν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Έτσι, έπειτα από μισάωρη διακοπή οι δύο υποθέσεις εκδικάστηκαν…
Ο Κουτσιανικούλης διεκδικεί από συμβόλαιο και ιδιωτικό συμφωνητικό δεδουλευμένα 20.500 ευρώ. Από τις 38.000 έλαβε 17.500. Ο δικηγόρος των Κιτρινόμαυρων κατέθεσε ενστάσεις απαραδέκτου, αοριστίας, μερικής εξόφλησης και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε συμφωνία να καλύψει η ΠΑΕ τη διαμονή (2.250 ευρώ Χ 9 μήνες) και τη σίτιση (1.350 ευρώ Χ 9 μήνες). «Και οι δύο έμεναν στη Λάρισα, δεν είχαμε υποχρέωση να πληρώνουμε», είπε μεταξύ άλλων.
Ο Ζελελίδης απάντησε ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό φέρει την υπογραφή του υπεύθυνου της ομάδας και αναφέρει τα ποσά που έπρεπε να καταβληθούν για ενοίκιο και σίτιση, ενώ για την ένσταση αοριστίας τόνισε: «Δεν έχουν δικαιολογίες στις καταβολές. Αυτές ήταν άτακτες».
Μάρτυρας κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής Τάκης Σπυρόπουλος, ο οποίος είπε: «Όταν αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό έμενα σπίτι μου, αλλά είχαμε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό ότι η ομάδα θα μου κάλυπτε το ενοίκιο. Την ομάδα δεν την ενδιαφέρει πού θα μένω. Το ιδιωτικό συμφωνητικό πρέπει να τηρείται».
Τις ίδιες ενστάσεις κατέθεσε η ΠΑΕ και στην προσφυγή του Νίκου Καρανίκα. Μάρτυρας κατέθεσε ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος ανέφερε: «Ήταν να πάρει 32.000 ευρώ και έλαβε 10.000 ευρώ. Του οφείλονται ενοίκια, φαγητό και πριμ συμμετοχών. Από το τέλος του πρωταθλήματος κάναμε τουλάχιστον πέντε ραντεβού για να βρούμε λύση. Όση λύση βρήκατε εσείς, βρήκαμε κι εμείς…».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top