Ο δικηγόρος των Μπέρτου, Συμελίδη, Πατράλη ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΑΕΛ και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον πρώην μεγαλομέτοχο. Το ρεπορτάζ του FL News από την ΠΕΕΟΔ. 
Σε αντίθεση με το κλίμα έντασης που επικράτησε στη συζήτηση άλλων προσφυγών, αυτό στις υποθέσεις της ΑΕΛ τη Δευτέρα (01/08) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ περιελάμβανε ευχαριστίες και ευχές. Οι Βυσσινί, άλλωστε, έκλεισαν δύο μέτωπα προσφυγών, αυτά των Παναγιώτη Συμελίδη, Μανώλη Πατράλη και κλείνουν ένα ακόμα, αυτό του Μανώλη Μπέρτου. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός εκπρόσωπος του Μπέρτου, Μανώλης Αλαφραγκής και η δικηγόρος της ΠΑΕ, Δόξα Τσαγκαράκη κατέθεσαν κοινό αίτημα αναβολής, γιατί όπως είπε ο πρώτος: «Τη Δευτέρα έγινε μια μεγάλη καταβολή 10.000 ευρώ και υπάρχει προφορική συμφωνία αποπληρωμής, ώστε να μην απασχολήσουμε ξανά την επιτροπή σας». Η Τσαγκαράκη από την πλευρά της είπε: «Περιμένουμε την άδεια μετόχων από την ΕΕΑ και θέλουμε μια αναβολή». Η συζήτηση αναβλήθηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου. 
Σε ό,τι αφορά στους Συμελίδη, Πατράλη, ο Αλαφραγκής έκανε γνωστό ότι αμφότεροι έχουν πλήρως και ολοσχερώς εξοφληθεί. Η συζήτηση ματαιώθηκε και ο ίδιος ανέφερε: «Τις θερμές ευχαριστίες μας στη διοίκηση και τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και περαστικά στον Κύριο Κούγια». Ο πρώην μεγαλομέτοχος προ ημερών υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο στους λεμφαδένες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top