Ο ισχυρός άνδρας του Πανδραμαϊκού μίλησε στο Metropolis 95.5 για την υπόθεση ανόδου στη Superleague 2 και τη δικαστική διαμάχη της ομάδας της Δράμας με τον Αγροτικό Αστέρα, σημειώνοντας πως τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανδραμαϊκός θα αγωνίζεται στη Superleague 2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καΐρης:
Αρχικά ανέφερε: «Εμείς έχουμε αγωνία και εκνευριζόμαστε. Από τον Νοέμβριο προς την Ένωση της Δράμας και την ΕΠΟ είχαμε τονίσει την παρατυπία που υπήρχε και το ότι δεν έπρεπε να συμμετέχει ο Αγροτικός Αστέρας, με την ΕΠΟ να μην κάνει κάτι, ενώ μετά απευθυνθήκαμε στο διαιτητικό δικαστήριο το οποίο μας δικαίωσε με μία σαφή απόφαση που λέει ότι παρανόμως αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ, σημειώνοντας πως θα πρέπει να πάρει τη θέση ο Πανδραμαικός.
Η ομάδα μας είναι τυπικά στη Superleague 2 και φυσικά δεν έπρεπε να ξεκινήσουν τα μπαράζ. Εμείς προσφύγαμε κατά του Αγροτικού Αστέρα, ωστόσο έχει αργήσει η απόφαση αυτή και μας προκαλεί έναν εκνευρισμό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: 
«Η επιτροπή Μπιτζούνη μέσα από συνεδρίαση της αποφάσισε πως δεν γίνεται να διεξαχθούν ξανά μπαράζ, ωστόσο η ΕΠΟ δυσφορεί στην εφαρμογή του νόμου και δημιουργεί μία αναβλητικότητα, με τη συνάντηση Μπαλτάκου - Αυγενάκη να είναι μία συνάντηση που μπορεί να προκαλέσει όφελος».

Ενώ για το πρωτάθλημα της Superleague 2: 
«Έχουμε ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν που να υπογράψουν, εμείς τους λέμε ότι θα αγωνιζόμαστε στη Superleague 2, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι. Στην ξεφτίλα της Superleague 2, το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου έχει μία γελοία διαδικασία και οι ομάδες δεν μπορούν να κοιτάξουν το οικονομικό τους κομμάτι, με χορηγίες, διαφημίσεις και πολλά. Θα πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top